SAMFUND

De ti mest læste artikler på Out&About i 2020

Foto: Collage

2020 har været et specielt år. Ikke blot i Danmark, men i hele verden.

Men det er ikke kun corona, der har haft stor interesse hos vores læsere her på siden. Det kommer næppe som en overraskelse, at sex altid er en god historie.

Her på årets sidste dag, ser vi tilbage på år, der gik, og bringer en liste over de nyheder, der har haft flest læsere i 2020.

Godt nytår!

Team Out&About

 

Vi bringer her en top 10 over de nyheder på Out&About, der har haft flest læsere i 2020.

#1: Din guide til sex på Hundige Strand

Solen bager, og hormonerne koger i kroppen på dig, og – lad os bare være ærlige – du bliver liderlig og rastløs. Grindr keder dig – been there done them – men hvad gør du så? Netflix? Nope!

 

#2: Din guide til sex på Amager Fælled

Sommertid er tid til nøgensolbadning og måske en fræk oplevelse i det fri. Men hvor kan du kombinere solbadning og sex? Det bedste sted i København er Amager Fælled, men fælleden er enorm, så hvor sker det? Vi har lavet en guide til dig.

 

#3: Corona-sikret sexklub genåbner

Der hersker stadig uklarhed omkring regler og om lovligheden af, at sexstederne genåbner. Kravet om en meters afstand er jo i sagens natur ganske vanskelig at overholde.

 

#4: Homo-racisten Rasmus Paludans gamle dagbog

Den racismedømte leder af Stram Kurs, Rasmus Paludan, førte i 2005-2008 en onlinedagbog på en privat hjemmeside, mens han samtidig havde flere profiler på boyfriend.dk, hvor han endte i konflikt med utallige brugere – og i retssag mod selskabet bag boyfriend.dk. I onlinedagbogen, som stadig er tilgængelig, har han i flere tilfælde outet anonyme boyfriend.dk-brugere. I dagbogen kan man også læse om Rasmus Paludans afklaring omkring sin egen seksualitet.

 

#5: Fra Trækkerdreng til Sugarboy (2020)

I debatten om prostitution bliver det ofte sagt, at det er verdens ældste erhverv. Men påstanden om at vi mennesker solgte sex, før vi dyrkede jorden, er ikke veldokumenteret, så det er nok ikke så sandsynligt. Nogen mener, at myten om prostitution kan være opstået i slutningen af 1800-tallet, hvor Rudyard Kipling indledte en historie om en prostitueret med sætningen “Lalun er udøver af verdens ældste erhverv”.

 

#6: Hadefuld politibetjent til arrangement mod hadforbrydelser

Den ny landsdækkende protestbevægelse mod hadforbrydelser, Lev og lad leve, havde 2. juni 2020 protester flere steder i landet under navnet: Kjoler mod hadforbrydelser.

 

#7: Copenhagen Pride Week 2020 aflyses ikke

Copenhagen Pride Week, der i år fandt sted fra den 18.-23. august, blev afviklet i nye rammer og tilpasset under hensyntagen til de gældende regler og retningslinjer fra myndighederne.

 

#8: Historisk kondomreklame skaber røre

En reklame fra kondomfremstilleren Durex skubber til homofobien i Polen, hvor den historiske reklame for første gang viser et homoseksuelt par.

 

#9: Drengebordeller (2001)

Drengebordeller kendes fra bl.a. Hamburg, Berlin og Prag og har officielt aldrig eksisteret i København. Men i slutningen af 1940’erne stormede sædelighedspolitiet i København et homo-bordel i området omkring Dronningens Tværgade. Politiet arresterede nogle yngre fyre i 18-års alderen og deres ældre mandlige klienter.

 

#10: Genåbning af LGBT+ i byen miljøet

Regeringen ville sætte gang i en gradvis genåbning af samfundet efter påske. Men der er fortsat behov for særlige hygiejnetiltag og fysisk afstand.

 

Årets #10 mest læste artikler på videnskab.dk, der IKKE handler om corona
#10: Hvor længe er det normalt at have sex før udløsning?