Terminator fik tæsk af sin far – troede han var homo

Arnold Schwarzenegger i sine pumpede velmagstsdage.
Foto: Ukendt

Arnold Schwarzeneggers forældre var bekymret over plakater med halvnøgne mænd på hans værelse.

Den østrigsk fødte Arnold Schwarzenegger har for nylig afsløret, at hans far plejede at tæske ham med et bælte da han var yngre, fordi han troede sønnen var bøsse.

Da han var barn var den senere Terminator-stjerne besat af bodybuildere, og havde mange plakater hængende på sit værelse som inspiration for sin træning.

Men hans forældre troede teenageren havde plakaterne hængende fordi han var tiltrukket af mænd.

”Han løb efter mig med et bælte og slog mig med det”, har Arnold Schwarzenegger for nylig fortalt om sin far i et interview med Xposure.

”Jeg ved ikke om min mor troede jeg var bøsse, eller om hun troede, det var noget der ville gå over, eller det skulle stoppes tidligt.”

”Hun spurgte vores læge om han kunne hjælpe hende. ”Jeg ved ikke om der er noget galt med min søn, for hans væg er fuld af nøgne mænd. Alle Arnolds venner har piger på væggen over deres seng, men Arnold har mænd.””

Den 65-årige Arnold Schwarzenegger er i dag fraskilt, men kan se tilbage på et 25 år langt ægteskab. Han har desuden en søn udenfor ægteskab med sin tidligere husassistent. -Så noget tyder på forældrene tog fejl af plakaternes betydning.

Arnold har desuden vundet den meget prestigefyldte Mr. Olympia bodybuilderkonkurrence syv gange i 1970-1975 og 1980.

En helt ung og ganske velbygget Arnold Schwarzenegger.
Foto: Ukendt