SAMFUND

Familiefædre skjuler deres lyster

Peter lever nemlig et dobbeltliv skjult for alle. Han erkender sin biseksualitet men må også erkende, at den er meget tabubelagt.

En artikel fra Politiken d. 12.2 2015 har overskiften: “Mange mænd lever et seksuelt dobbeltliv”. Artiklen er interessant, fordi den sætter fokus på et af de største seksuelle tabuer – de mænd, som dyrker sex med mænd i det skjulte.

Journalisten skriver detaljeret, hvordan Peter aftaler sexmøde med en anden mand over Boyfriend.dk – en mand han ikke kender.Peter er gift og bor med to børn i et større villakvarter.

Peter har et tilfredsstillende sexliv med sin kone, som han elsker højt, men alligevel har det hele tiden været, som om han manglede noget.

Han har altid været fascineret af at se på mandesex, når han så porno, og af og til tænkte han tilbage på gymnasietiden, hvor han sammen med en ven i al hemmelighed prøvede oralsex på ham.

På Boyfriend.dk opdagede han, at der var mange andre som ham, der blev tændt af det mandlige kønsorgan, selv om de følte sig som heteroseksuelle og levede et helt almindeligt familieliv.

Han er slet ikke i tvivl om, at hans kone ville få det meget svært med ham, hvis hun fandt ud hans dobbeltliv, og det er det sværeste for ham.

Journalisten skriver endvidere, hvordan Peter i højere grad begynder at bruge Grindr. Peter har mødt en række forskellige typer, som han fortæller om i artiklen her:

[Klik her]

 

Læs også: Går du og overvejer, om du er bøsse eller biseksuel