You Are Included – også i podcasts

Copenhagen 2021 er nu klar med en podcast-række fyldt med informationer om begivenheden.

I slutningen af år 2020 lancerede Copenhagen2021 en sprit ny app og nu bydes der på endnu en nyhed, nemlig en informations podcast om dem selv.

Vi har ramt år 2021 og det betyder at vi med hastige skridt nærmer den helt store regnbue begivenhed: Copenhagen2021. Længe har vi ventet og fuldt med, fra de første spæde skridt, til nu, hvor det hele for alvor begynder at blive rullet ud.

Reklamevideoerne popper op i dit facebookfeed, og det efterhånden så kendte logo, sniger sig ind flere og flere steder.

Men hvad skal der egentligt ske? Jo, det vil folkene bag så gerne fortælle os, så der er skruet op for informations niveauet, bl.a., som vi tidligere har beskrevet, ved lanceringen af deres egen app og nu med en uddybende podcast.

Podcasten har fået navnet: #YouAreIncluded: The Podcast og det første introducerende afsnit er netop udgivet. Her får vi en præsentation af folkene bag og dermed et lyt bag facaden.

Vært er kulturhistorikeren Anders Larsen – alias dragkunstneren og Danish Rainbow vinder Chantal al Arab, som med forskellige og internationale gæster, vil fokuserer på diverse elementer i af det store event.. I de kommende episoder kan man  forvente interviews, diskussioner, et lyt bag tæppet, en prætention af programmet, forhåndsvisning af begivenheder og meget mere.

Kort sagt: En oplagt mulighed for at holde sig opdateret og få sidste nyt. Det hele et spade stik dybere end med appen.

Find podcasten ved at søger efter ”Copenhagen 2021” ved Apple, Google og Spotify.

Kommende episoder:

  • Introduktion til EuroGames (21. januar)
  • Introduktion til kunst og kultur programmet (28. januar)
  • Introduktion til Human Rights forumet (4. febuar)
  • Introduktion til WorldPride (11. febuar)

 

Læs også: Copenhagen 2021 fortsætter planlægningen

Mere om Copenhagen 2021 her.