Vind billetter til ny homofilm

Vind billetter til Sommeren ´85                Foto: Mandarin Productions

Inviter en sød date med i biografen til filmen Sommeren ´85.

Så er der mulighed for at invitere en sød date i biografen – helt gratis. Out & About har fået 3×2 billetter til vores læsere, som vi udtrækker blandt de rigtige besvarelser på nedenstående quiz.

Om filmen skriver distributionsselskabet:

‘Sommeren ’85’ er et lidenskabeligt drama, svøbt i en nostalgisk brise fra Normandiets kyst. Her møder man Alexis, der reddes af den lidt ældre David, da hans båd kæntre. Det bliver begyndelsen på et venskab, der fører til en dybt forelskelse . Alexis har mødt sine drømmes bedste ven, men vil drømmen vare længere end én sommer, sommeren ’85? Den franske veteran François Ozon (‘Selv i de bedste hjem’, ‘Frantz’, ‘Gud være lovet’) har instrueret det lidenskabelige drama ‘Sommeren ’85’, der var udtaget som del af det officielle festivalprogram på Cannes Festivalen i 2020.

Filmen har premiere den 19. august, men du kan bruge dine fribilletter helt frem til den 29.september – og så kan de bruges i alle landets biografer, der viser filmen. Men hvis du deltager i Copenhagen 2021, er det jo oplagt at se den i København.

 

Quiz:  I hvilket land foregår Sommeren ´85?

 

Send dit svar med ’QUIZ’ i overskriften til klaus@outandabout.dk senest den 12. august 2021 og skriv din postadresse i mailen, da billetterne bliver sendt med snail mail direkte til vinderne.

Se spillesteder og tider her.

Læs også: Queer kunstnere fortolker kropslige oplevelser og erfaringer