SAMFUND

Tre drags ryster posen i ny revy

Bøssehuset på Christiania har i oktober premiere på det nye show “Queer revy in the Making”.
Foto: Eventposter

Bøssehuset på Christiania byder snart på et nyt spændende revykoncept. I “Queer revy in the making” bliver der eksperimenteret med nyt materiale, så hvert show vil være forskelligt.

Det er tre kendte divaer, der til oktober byder indenfor i Bøssehuset til en omgang semi-harmonisk live sang, comedy og poetry. “2 Beards & 1 Chin” består af Jaxie, der blandt andet er  kendt fra Zulu’s Store Dragdyst. Jaxie vil med sin grænseløse fantasi skabe et univers som selv den mest stivnakket håndværker bliver blød i knæene af. Vinderen af MX Draghouse, Evita Kedavra, som med sin dramatiske indlevelse kan forføre enhver. Og ikke mindst vinderen af Årets Drag 2021 ved Danish Rainbow Awards Brynhildr. Brynhildr har længe bevæget sig i grænselandet mellem komisk side kick og følelsesmæssigt forladt uudgivet-forfatter, og vil med sin dybe bas invitere enhver, der ønsker at lytte ind på en bid brød med eftertanke.

Udfordrer sig selv

“Vi har længe råbt “ryst posen” til bingo shows overalt i landet. men nu har vi lyst til at ryste drag´en”, fortæller de tre drags. Derfor vil forestillingerne i oktober også være en del af en udviklingsproces, hvor der vil blive eksperimenteret med helt nyt materiale. Showsene vil derfor ikke være ens fra gang til gang.

“Revyen vil foregå på danglish (primært på engelsk)”, tilføjer de tre aktører.

Så hvis du har lyst til at se de tre drags få en gevaldig rystetur kan du finde billetter og spilletider her.

Læs også: Danish Rainbow Awards – se hvem der skal optræde