Danish Rainbow Awards – se hvem der skal optræde

Veninderne er værter når Danish Rainbow Awards indtager Cirkusbygningen den 19. oktober.                                                                                                                      Foto: Theis Nybo

Den 19. oktober er det igen tid til at fejre de personer og organisationer, der bidrager til et bedre LGBT+ miljø. Det er drag comedy gruppen “Veninderne”, der er værter til 2022 udgaven af Danish Rainbow Awards direkte fra Cirkusbygningen i København.

Der skal i år uddeles priser i hele fjorten kategorier. Nomineringerne i kategorierne er allerede i fuld gang, så hvis du vil nominerer en person, der har sat sit præg på LGBT+ miljøet det sidste år, så er det nu du skal til tasterne. Nomineringsperioden slutter nemlig til midnat på søndag den 25. september. Du kan nominere dine LGBT+ helte lige her.

Neigh aka sanger og sangskriver Patrick optræder til Danish Rainbow Awards i Cirkusbygningen den 19. oktober.
Foto: Pressebillede

Udover de mange priser byder Danish Rainbow Awards også på en masse god musik. Den første artist er netop blevet afsløret. Det er sangeren Neigh. Hans sange som “CmeCry” og “Maybe” har begge været flittigt spillet i radioen. Derudover har Neigh skrevet og sunget på mere elektroniske numre som “Your Love”, som han har skrevet i samarbejde med den danske DJ, Caius. Nummeret “Your love” har mere en otte millioner streams på Spotify.

I august var Neigh så heldig, at han for fjerde gang i træk kunne stå på Copenhagen Pride-scenen på Rådhuspladsen, hvor han spillede sangene – fra hans kommende album – for første gang. Du kan allerede nu glæde dig til at opleve en mashup af en hjerteskærende, politisk ballade og en opløftende pop-banger, der i den grad viser, at #ViDanserVidere I det store Rainbow Awards show 2022.

Vil du med til den store fejring af LGBT+ miljøet kan du finde dine billetter her.

Læs også: Kræver Netflix fjerner LGBT+ indhold