SAMFUND

Ti år med Kings and Queens på Vestegnen

I år kan det store Kings and Queens show fejre ti års jubilæum.
Foto: Liam Agri Nielsen

I år kan Kings and Queens fejre deres store ti års jubilæumsshow. Ti år med glitter, drag og pailletter på Vestegnen.

Den 10. juni er det tid til det helt store jubilæumsshow på Vestegnen, når Kings and Queens skønne dragqueens og kings, musik og komik indtager scenen indtager den store scene i Kulturhuset Kilden. Hvert år går en del af overskuddet til projekter inden for miljøet. De seneste år har det været til gratis kondomer i nattelivet.

Det er Jack Eriksen, nok bedre kendt som Jack King, der er idemanden bag Kings & Queens Showet.

”Jeg fik for godt ti år siden ideen til showet og tog springet til at få den omsat til virkelighed. At det nu er ti er siden, er faktisk lidt uvirkeligt. Ti år, hvor jeg har været formand og ansvarlig for både kunsterne og de frivillige”, fortæller Jack Eriksen til Out & About.

”Vi er en stor familie – kunstnerne og de frivillige”, tilføjer Jack.

”Vi har været heldige, at flere kendte har været forbi vores platform og givet et specielt nummer til vores publikum. Sada Vido, Tinus, Megan Moore og Nicky Feldt har alle vist deres talent frem, for blot at nævne nogle få. Men også Tove Hansen, der er blevet noget af et ikon hos os. Hendes Tove Hansen sang er et must hos publikum, der gerne skråler med”, fortæller Jack Eriksen.

Publikum har gjort showet til en succes

At Kings and Queens er blevet en så stor succes tilskriver Jack Eriksen især publikum.

”Vi har et supersejt publikum, der hvert år bakker op. De føler sig både velkomne og trygge er de tilbagemeldinger vi får”. At vi er blevet så store nu, kan vi takke alle, der gennem årene har været forbi for”, lyder takken fra formanden for showet.

I år kan publikum vente noget helt specielt. Der er skruet op for både glitter og glam.

”Som altid kan publikum forvente mange forskellige stilarter. Alle kunstnere har som altid frie hænder i deres egen kunst. Naturligvis kommer der overraskelse. Vi glæder os til at se at publikum ryge bagover i sæderne”, fortæller Jack Eriksen om årets store jubilæumsshow.

”Jeg kan afslører, at Kimberly Kiss er en af årets surprise-gæster. Hun har lovet, at der kommer masser af  sving i hofterne til hendes gyldne vokal”, slutter Jack Eriksen.

Har du fået fingrene i DIN billet? Ellers kan du købe den her.

Læs også: OL i Paris får Pride House