Ny dato til Kings and Queens show

Det var en stolt Herbie Eriksen fra Kings and Queens, der til sidste års pride overrakte checken på de 12.000 kroner til den projektansvarlige, Michael Kjeldsen fra Rainbow Business Denmark. Pengene der var øremærket til Rainbow Business Denmarks kondomprojekt, sikrer indkøb af mere end 25.000 gratis kondomer.
Foto: Bert Svalebølle

Heller ikke det årlige Kings and Queens show går Corona-ramt forbi. Showet rykkes nu til senere på året efter statsministerens udmeldelse.

”Vi har i bestyrelsen haft et onlinemøde og vi bliver desværre nødt til at rykke årets Kings and Queens show. Vi mener det er mest forsvarligt at følge statsministerens udmelding. Datoen for årets show bliver nu lørdag den 7. november”, fortæller formanden Jack Eriksen til Out & About.

Det store velgørenhedsshow, der siden 2014 har doneret overskuddet til LGBT+ formål, var ellers planlagt til lørdag den 13. juni.

”Alle der har købt billetter til den 13. juni 2020 kan naturligvis bruge deres billet den 7. november 2020. Det bliver som altid et brag af et show”, lover formanden.

 

Læs også: Check til indkøb af regnbuekondomer

Se også: Ny dato / Kings And Queens