Tantramassage giver bedre sex

Foto: Michael Kreuzwieser

Du kan efter sigende forbedre dit sexliv og sexlyst, hvis du har mod på en omgang tantramassage.

Tantramassage er en fuld kropsmassage, som bringer dig i bedre kontakt med dig selv, dine sanser og lyster. Ifølge Michael Kreuzwieser, som er uddannet tantramassør fra Berlin, får tantramassage dig til at slippe kontrollen og overgive dig til din seksuelle energi.

Intim og sensuel massage

Tantramassage er en intim og sensuel massage, hvor hele kroppen bliver masseret – også kønsdelene, hvis man vil. Du er nøgen under massagen, og din massør vil også være enten letpåklædt eller nøgen.

Michael Kreuzwieser fortæller dog, at han altid tager en snak med sine klienter inden, han begynder massagen for at kende deres grænser.

Tantramassage er ikke til for seksuel nydelse, men der er fokus på intimitet og sensitivitet for at få klienten i bedre kontakt med sig selv.

Tantramassage til mænd

Michael Kreuzwieser er en af de få mandlige tantramassører i Danmark, som også udøver tantramassage til mænd.

”Jeg relaterer til mennesker og ikke køn. Mænd er mine brødre, så dem vil jeg gerne støtte, og jeg føler mig forbundet til dem. Derfor vil jeg ikke ekskludere dem fra mit arbejde,” fortæller han.

Han forklarer, at der er en lang række fordele ved tantramassage, som gavner mænd. Massagen kan blandt andet virke afstressende i forhold til seksuel præstation og hjælpe til at blive mere opmærksom på egne seksuelle lyster. Massagen får dig også i bedre kontakt med din penis og åbner på den måde op for mere sensuelle seksuelle oplevelser.

Lyder det fristende? Så er det bare med at glemme blufærdigheden, smide kludene og nyde massagen.

 

Læs også: Sexolog Bjorn Dotzauer taler ud om sex og parforhold