SAMFUND

QBAR lukker

Aalborgs LGBT+ bar takker af, kort sagt, den lukker og slukker.

Det var med store smil, forhåbninger og ønsker for regnbuefolket, at QBAR for et år siden åbnede, som Aalborgs store LGBT+ bar. Nu vælger ejerene at gå i en anden retning. Stedet lukker. Æv.

QBAR er ellers placeret i Håbets Gård, men nu er håbet altså brast. Det er ellers mange år siden at der sidst blev gjort et ihærdig forsøg på at skabe et gå i byen sted for LGBT+ miljøet i Aalborg. Vi skal helt tilbage til år 2013 hvor Club Rainbow åbnede i Jomfru Ane Gade, men kort tid efter lukkede baren igen.

QBAR holde et år.

Om det var manglende opbakning fra miljøet, eller miljøet simpelthen ikke var stort nok, spekuleres der i flere Facebookgrupper, men dette er der dog ikke meldt noget ud om.

En nyt koncept og klub åbner dog. Målgruppen er bredere. Man er stadig et LGBT+ venligt sted, men fokusset er nu på det voksne modne publikum.

Club Moonlight er navnet, og tanken er at du som gæst bliver budt velkommen med de mest ikoniske hits fra 80’erne, 90’erne, 00’erne og op til i dag. Tanken er at det skal være en kombination mellem den klassiske diskoteksstemning og den moderne natklub.

Den 24. september kommer til at markerer den sidste aften som QBAR. Ugen efter lørdag den 30. september vil Club Moonlight blive præsenteret.

Ejerene ser frem til en travl uge der imellem. For stedet skal have en overhaling der matcher det nye koncept. Skønt det måske ikke er helt det samme, så er det måske værd at checke ud.

 

Læs også: Aalborg får mangfoldighedshus