KULTUR

GAG på Den Anden Side

Den populære natklub GAG er som tidligere omtalt flyttet til nye og større lokaler og på fredag den 15. september går det løs i de nye lokaler på Den Anden Side, der ligger i bunden af Palads-biografen, Axeltorv 5 i København.

Til GAG’s premiere på Den Anden Side kommer den Berlin-baserede resident DJ Rikhter fra den legendariske Monasterio Factory. For mange er Rikhter kendt for flere fantastiske udgivelser og skøre færdigheder.

Anden akt på Main Floor er SEV DAH, den bosniske kunstner har et stærkt individuelt og meget unikt bud på techno.

Sandra Mosh åbner hovedetagen. DJ, producer, label-ejer og radioprofil fra Sverige, hun driver labelet Mosh Musik og har udgivet musik på en række eftertragtede labels som Parabel, Suara og Drumcode Ltd.

Sandra har været dybt involveret i undergrundsscenen i mange år og opnåede landsdækkende anerkendelse i 2011 som vært på svensk nationalt radio hver fredag aften med fokus på elektronisk musik.

Lukningen af hovedetagen vil blive varetaget af den hjemmehørende Steaboi, københavnsk indfødt og medstifter af team- og eventserien Zeitgeist.

Husetagen, Den Anden Ende, bliver åbnet af Tony Liljenberg fra Draghouse til en ordentlig rusketur i diskotek og house musik fra et til fire. Lukningen af etagen vil blive varetaget af Radio Marrakech fra fire til syv.

Se mere om eventet her. 

Læs også: GAG flytter i større lokaler