Check til indkøb af regnbuekondomer

Michael Kjeldsen fra Rainbow Business Denmark, Mikkel Hedegreen fra Kings and Queens, Niels Holm fra Rainbow Business Denmark, Andy Grysbæk fra AIDS-Fondet og Herbie Eriksen fra Kings and Queens. Foto: Bert Svalebølle

I går onsdag den 14. august fik Rainbow Business Denmark overrakt en check på 12.000 kroner, som var overskuddet fra årets Kings and Queens velgørenhedsshow.

Overrækkelse fandt sted i går eftermiddags på Rådhuspladsen foran Homoware’s telt på Pride Square.

Det var en stolt Herbie Eriksen fra Kings and Queens, der overrakte checken på de 12.000 kroner til den projektansvarlige, nemlig Michael Kjeldsen fra Rainbow Business Denmark.

Pengene der er øremærket til Rainbow Business Denmarks kondomprojekt, sikrer indkøb af mere end 25.000 gratis kondomer til landets LGBT-barer og andre steder over hele landet, hvor mænd mødes og har sex med mænd, du kan se listen over hvor du finder regnbuekondomer til sidst her i artiklen.

Det er Rainbow Business Danmark står for at indsamle de 70.000 kroner, der hvert år skal bruges til at indkøbe kondomerne, og frivillige fra AIDS-Fondet står for at distribuere dem.

Se efter denne kondomboks på din ynglingsbar og tag et kondom, selvom du måske ikke lige har planer om noget frækt på vejen hjem, så ved man jo aldrig, det er altid godt at være forberedt.
Brug for flere penge

Men der er brug for flere penge. For ambitionen er også at levere gratis glidecreme og XL-kondomer.

Udover Kings and Queens, så er det mange af LGBT-barerne i København der er blandt bidragyderne til de gratis regnbuekondomer, som er med til at vi kan passe bedre på hinanden i nattelivet i LGBT-miljøet.

Det er ikke kun de barer, som er med til at finansiere regnbuekondomerne, der får mulighed for at tilbyde de gratis regnbuekondomer til deres gæster. Rainbow Business Denmark lægger nemlig vægt på, at gæsterne på alle LGBT-barer bør have lige mulighed for nemt at kunne beskytte sig, uanset om baren er med til at sikre der penge de gratis kondomer.

Så ønsker du at yde et bidrag, lige meget om det er stort eller lille beløb, til de gratis kondomer og glidecreme, så kontakt venligst Michael Kjeldsen michael@kjeldsen.global

 

Her finder du regnbuekondomerne:

København: Oscar Bar Cafe, GAY Copenhagen, Jailhouse CPH, Kiss Kiss, Never Mind, Kafe Knud, Centralhjørnet, Mens Bar, Masken Bar, My Fair Ladies, Cosy Bar, Café Intime, Amigo Bar, Checkpoint, Amager Fælled, Bøssehuset, samt til forskellige event f.eks. prides.

Jylland: Gbar, SLM Aarhus, Fløjstrup Strand/Aarhus, Fuglsang/Skanderborg, R. Dieselsvej/Randers og Checkpoint Aarhus

Fyn: Lambda, Checkpoint Odense