KULTUR

Copenhagen Pride i tænkeboks

Copenhagen Pride skriver her til aften i en pressemeddelelse at de selvfølgelig er kede af statsminister Mette Frederiksen’s udmelding, hvor meget de end bakker den op.

Statsminister Mette Frederiksen sagde bland andet til aftenens pressemøde:

”Til alle jer, der har arbejdet hårdt med at planlægge festivaler, markeder og andre store begivenheder hen over sommeren, har jeg desværre en alvorlig melding. Forbuddet mod store forsamlinger fastholdes til og med august”.

 

Forperson for Copenhagen Pride, Lars Henriksen, udtaler:

”Regeringens beslutning, som kommunikeret i aften, har vi forståelse for om end den naturligvis ikke er den, vi havde håbet på. Imidlertid er der tid til at vi tænker os om, og finder på konstruktive og kreative løsninger. På bestyrelsesmødet den 21. april vil vi tale situationen grundigt igennem, efter mødet vil vi kunne sige meget mere om mulige løsninger. Lige nu, har vi behov for at holde hovederne kolde.”

 

Til afslutning på pressemeddelelsen skriver Copenhagen Pride: Vi ved godt, at det her er en prøvelse – men hvis der er noget vi i LGBTQIA+ miljøet har erfaring med, så er det udfordringer, og vi skal nok komme igennem det her, som vi altid har gjort: Sammen.

 

Læs også: Sådan kan corona påvirke sommerens prides

Se også: Copenhagen Pride