Det skal jeg se under Copenhagen 2021

Du kan opleve Shakespears tekster i en collage på tværs af genrer, køn og temaer I H.C. Ørstedsparken.           
Foto: Thomas Cato

Out & Abouts redaktion er dykket ned i det store og omfattende Copenhagen 2021 program. På skift giver vi i løbet af ugen tre gode bud på oplevelser, du ikke bør gå glip af.

Michael Kristensen fra Jyllandsredaktionen foreslår:

Absolute SHAKES Vol. 6

Et remix af Shakespeares mest populære tekster. I ægte “Absolute” ånd samles det bedste af det bedste fra Shakespeares tekster og laves en collage på tværs af genrer, køn og temaer. Et folkeligt Shakespeare opsamlingsalbum med alle hans hitsingler, der til alle tider igen og igen har toppet scenekunstens Billboard Top 100.

Der vises Shakespeares ekvilibristiske leg med dobbelttydninger af ord, hans ordspil, ironi, skønne metaforer, vittigheder og gribende enetaler. De har et ønske om at vise, hvordan han skiftevis kan få os til at holde vejret, fælde en tåre eller bryde sammen i latter. Alle er velkomne. Det er gratis. Der er kærlighed til alle.

Dato: 10. – 21. August, Tir-Lør 18.30.

Sted: H. C. Ørstedsparken (Indgang fra Jarmers Plads ).

Mere info finder du her.

Litteratur talks

Hos Arnold Busck er der blevet samlet et større litteraturprogram, hvor der hver dag er talks, debatter og meetings med forfattere, der fortæller om deres bøger, dem selv og deres emner. Alle disse events og litteratur indslag er gratis, de foregår enten i stueetagen eller på 1. salen og man kan ikke bestille siddepladser. Man møder op og nyder litteraturen i fulde drag. Du kan f.eks. møde Leonora Christina Skov, Oskar Fehlauer, Theis Duelund, Mads Ananda Lodahl, Tomas Lagermand Lundme og Rune Ryberg.

Dato: 12.-22. August.

Sted: Arnold Busck Købmagergade.

Info og oversigt over alle events hos Arnold Busck.

Drag Night

En af de faste og ikoniske aftner ved Copenhagen Pride og som i denne sammenhæng, kun er blevet større.

En stor perlerække af lækre og fantastiske Queens og Kings indtager scenen – totalt fabulous.

Glæd dig til: Adriana La’Creme, Betty Bitschlap, Di Di Cancerella, Annie Rection, Britney Corvette, Mizz Privileze, Vinegar Strokes, Lucciana, Karli Kuff, Adam All, Bobby Bitschlap, Zaddy Salem, Bjarno, Luke Ravens, Megan Moore, Foxxy Femme, Ion, Jezebelle May Daniels, Jaxie, Tinus, Notorious Nicki, Harley Queen, Brynhildr, Liberty.

Dato: Fredag d. 20. august kl.16.00

Sted: K. B. Hallen (billetter), Fælledparken på storskærm (gratis).

Mere info om Drag Night finder du her.

 

Læs også: Vind billetter til ny homofilm