Det skal jeg se under Copenhagen 2021

Schwanzen Sänger Knaben optræder i foyeren i Folketeateret.                                                                                                 Foto: Folketeateret

Out & Abouts redaktion er dykket ned i det store og omfattende Copenhagen 2021 program. På skift giver vi i løbet af ugen tre gode bud på oplevelser, du ikke bør gå glip af.

Klaus Koenig – kunst/kultur anmelder foreslår:

Cabaret night

Lad dig drage af teater-mørket og oplev den ægte queer cabaret stemning på Folketeatret. Hele tre gange tilbyder Folketeatret gratis underholdning i deres foyer i tre forskellige versioner med hhv Schwanzen Sänger Knaben, Ramona Macho samt ButtStuff. Samtidig er baren åben, så man kan komme i den rette stemning. Billet ikke nødvendig.

Dato: 16, 17, 18 august kl. 21.00 – 22.00

Sted: Folketeatret, Nørregade 39, København K

Mere info finder du her.

Fodbold finaler

I takt med, at homofobien i de traditionelle ’hetero-sportsgrene’ kommer under behandling, bliver det konstant mere acceptabelt at være sig selv – også når man dyrker sport. Og det skal vi hylde og være stolte af. Men indtil den fuldstændige ligestilling har indtruffet sig, er der stadig grund til at støtte homo-fodbold – og i stilhed beundre de skønne sportskroppe give den gas på grønsværen.

Dato: fredag den 20.8. fra kl. 13.00

Sted: Valbyparken

Mere info finder du her.

 

Pride i Fælledparken

Alting er forandret siden en lille virus kom til verden. Det har blandt meget andet medført, at Copenhagen 2021 har måttet tilpasse deres arrangementer til de mange nye – og skiftende – regler. Det har ikke været nemt. Men en løsning er fundet for at redde en del af vores elskede pride parade, der kommer til at foregå meget anderledes i år med bla. opdeling i seks marcher, der finder sted fra kl. 15.00-17.00. Alt og alle ender i år i Fælledparken hvor man i tre sektioner kan opleve underholdningen fra K.B. Hallen på storskærme. Hvis du ikke allerede har sikret dig adgang til Fælledparken, vil der være mulighed for at købe billet til underholdningen i K.B. Hallen.

Dato: 21.8. fra kl. 18.00

Sted: Fælledparken

Mere info finder du her.

 

Læs også: Det skal jeg se under Copenhagen 2021