ZIRKUS kommer til København

ZIRKUS Direktøren.

For nogle måneder siden fik vi Star Factory i Vester Voldgade, der desværre kun holdt i kort tid, og nu kommer ZIRKUS så til byen.

ZIRKUS er en medlemsklub, hvilket betyder at alle skal købe og aktivere sit medlemskort, inden man kan komme ind til festen. Så vær opmærksom på at uden et aktiveret medlemskort kommer du ikke ind!

Medlemskortet der koster 50 kroner er gyldigt til alle ZIRKUS festerne frem til og med januar 2015, og giver ret til at købe én billet til hver fest.

Grunden til at det er en medlemsklub er at det skal være en klub som kun er for fyre og hvor alt kan ske. Piger vil blive afvist hvis de møder op, så drenge lad jeres faghags blive hjemme når ZIRKUS er i byen. Det er ikke fordi vi bøsser ikke kan lide piger, men vi syns at vi engang i mellem har brug for vort eget lille frirum”

Musikken på ZIRKUS er i fokus, det byder på clubbing musik, derfor vil du til ZIRKUS festerne hurtigt opleve at der satses på de største og bedste internationale DJ’s fra Berlin, Amsterdam, Paris, London, Ibiza  og selvfølgelig lokale DJ’s fra København.

ZIRKUS er mere end et event, det er også et radioprogram som sendes live på gaybows kanaler i Danmark og Tyrkiet, samt på den internationale kanal gaybow DEEP.

Out & About har mødt den nye ZIRKUS Direktør for at høre lidt mere om hvad det er for er ZIRKUS, vi snart kan opleve.

– Kan du afsløre hvem ZIRKUS Direktøren er?
”Et cirkus er jo som altid et lidt mystisk sted at komme, og sådan er ZIRKUS også. Zirkus Direktøren er jo faktisk flere personer, som ønsker at lave et sted i Købehavn hvor musikken er mere i fokus og hvor det ikke er Rihanna og Birthe Kjær der flyder ud af højtalerne”.

– Hvad er konceptet for ZIRKUS-festerne?
”Konceptet for ZIRKUS er at det er festen, hvor musikken og lyden i fokus og at det bliver fyldt med overraskelser af den ene og anden obskure slags. Ligesom når man besøgte et cirkus som barn, så skal man altid blive overrasket”.

– Hvorfor et nyt ZIRKUS eventyr, er der basis for den type fester?
”København har jo slet ikke denne slags fester. Så vi mener bestemt at der er basis for en lukket hemmelig fest, som flytter rundt i byen”.

– Hvad er det specielle ZIRKUS kan tilbyde sine gæster?
”ZIRKUS kan tilbyde sine medlemmer et arrangement hvor alt kan og må ske. Der er f.eks ikke adgang til klubben for piger så her tilbyder ZIRKUS jo allerede noget helt unikt, da fyrene kan få lov til at være fyre”.

– Hvor ofte vil i holde fester?
”Vi har i år planlagt 5 fester – så det svare til ca. en fest om måneden, men det specielle ved ZIRKUS er at det ALTID er den første lørdag i måneden, hvis der altså er en fest, og hver gang vi lukker den ene fest, så offentliggøre vi dagen efter, hvornår den næste fest er”.

– Hvad med location?
”Igen er dette noget helt specielt for ZIRKUS. For det flytter rundt hele tiden, men vi kan løfte sløret så meget og sige at “ZIRKUS | OPENING EDITION” kommer til at foregå i en nedlagt parkeringskælder, mindre end 100 meter fra Københavns Rådhus”.

– Kan du afsløre noget om hvad man kan opleve til den første fest?
”Som i et rigtig cirkus vil der også til ZIRKUS være klovne, jonglører og andet gøgl – men det er på ingen måde som det man kender fra ARENA og BENNEWEIS, vores klovne er frække og lækre og friske på mere end bare at puste ballondyr op”.

– Planlægger i noget specielt under Copenhagen Priden i år?
”Da priden ikke foregår den første lørdag i måneden er der ingen ZIRKUS fest på selve paradedagen, men man vil helt sikkert få mulighed for at opleve ZIRKUS på en mere eller mindre obskur måde til priden”.

– Hvordan kan folk følge med i hvad der sker omkring ZIRKUS?
”ZIRKUS har sin egen hjemmeside, zirkuscph.dk og vi er også at finde på facebook, hvor man kan følge os via facebook.com/zirkuscph eller man kan tilføje sig som ven af ZIRKUS Direktør. Derudover vil vi som et rigtig Cirkus ophænge plakater og andet gøgl”.

Så er det bare at vente på det bliver den 2. august, men det er måske en god ide at gå i træningslejr allerede nu, så du er klar til at blive ført rundt i manegen og i staldene.

Medlemskort

Husk at købe dit medlemskort, som allerede nu kan købes på Jailhouse CPH, Masken Bar, G*A*Y Copenhagen, i EZZO butikken på Vesterbrogade (i Toves Galleri), samt online på ezzo.dk.

Når du aktivere dit medlemskort på Zirkuscph.dk skal du oplyse dit mobilnummer, og du vil 24 timer inden dørene til festen åbnes, modtage en sms fra ZIRKUS Direktøren med adressen hvor festen holdes.