KULTUR

Svedig fest sætter punktum for lang karriere

Mikael Costa stopper som fest arrangør med festen The Proudest House in Town den 7. juni.

I 30år har Mikael Costa været en kendt og populær DJ til et hav af homofester. Mange af dem har han selv stået bag. Men nu har Mikael Costa valgt at gå på pension som festarrangør. Det sker med en stor fest i Culture Box den 7. juni.

Som afslutning på Mikael Costas karriere som festarrangør giver Costa sammen med Tonny Liljenberg, John Eltong, UBBE og Morten P den max gas bag DJ pulten, når de under overskriften ”The Proudest House in Town” giver Distortion ugen en uforglemmelig homofinale i Culture Box lørdag den 7. juni.

”Jeg vil rigtig gerne bruge mere tid sammen med min fantastiske mand, Michael Sinan, så jeg derfor vælger jeg at stoppe arrangør af homofester. Festen i Culture Box bliver min sidste som arrangør”, siger Mikael Costa, der også mener tiden er kommet til at lade nye kræfter fyre op under det københavnske homomiljø:

”Jeg render altid rundt med tanker i hovedet om, hvordan man skaber den bedste fest. Der er gået næsten to år, siden jeg sidst arrangerede en fest. Derfor har jeg besluttet, at min sidste fest skal holdes med et kæmpe brag. Jeg har derfor allieret mig med internationalt kendte danske DJ’s som John Eltong, Tonny Liljenberg, UBBE og så den up-and-coming DJ Morten P, som ud over mig selv vil give alt, hvad vi har i os, for at give gæsterne en fantastisk oplevelse den 7. juni”.

DJ i 30 år

Mikael Costa fik sit officielle DJ-kort tilbage i 1984 – for 30 år siden – og der er løbet mange hits gennem højtalerne siden da.

”Dengang spillede man vinylplader. Mit første mobile diskotek hed ”Neon Light Disko”, og tilbage i 1984 var det bare supersejt. Jeg kan stadig huske, da den første CD-afspiller kom ind i klubben, og jeg tænkte, hvad i alverden, vi dog skulle stille op med den. Jeg endte med at bruge CD’er i 20 år, og i dag er de fleste af os gået over til at anvende USB-nøgler eller computer”, siger Mikael Costa, der i dag arbejder fast på en af Tysklands bedste internet radiostationer DeeRedRadio.com, hvor han har sin egen faste udsendelse hver onsdag fra kl. 22.00 og frem til midnat.

”Jeg synes ”The Proudest House in Town” den 7. juni bliver den helt rette afslutningsfest, hvor house-musikken bliver banket ud hele natten, så jeg kan kun sige, at Culture Box med garanti bliver det svedigste sted at være”, afslutter Mikael Costa.

 

Læs også: Sinan og Costa truet på livet efter fotoartikel i Politiken