KULTUR

Svedig jubilæumsfest i SLM København

I midten Daniel fra Nürnberg Leather Club, som også bærer titlen “Mr. Fetish Germany”. Til venstre Daniel og til højre Maik, som begge havde taget turen fra Tyskland.
Foto: Pilu Ottosen

S/M og fetish-klubben SLM København fejrede lørdag sit 40 års jubilæum. Out & About kiggede forbi den svedige jubilæumsreception for at ønske tillykke.

SLM København er en s/m og fetish-klub for bøsser og biseksuelle mænd, der tænder på læder, gummi, uniformer og lignende. Klubben har store lokaler i et baghus i Lavendelstræde i København, som består af en stueetage med bar og opholdsområde, samt en spændende og rigt udstyret kælder med alverdens udstyr, som relaterer sig til klubbens formål.

Lørdag aften fejrede klubben sit 40 års jubilæum med en jubilæumsreception i klublokalerne. Det skete efter en hel uges fejring under temaet “Copenhagen Fetish Week”. De fleste af de fremmødte var dresset op i deres stiveste læder, lak eller gummiudstyr, hvilket fik “deres udsendte” til at føle sig ret ordinær i sine sorte jeans.

SLM (Scandinavian Leather Men) København er ikke kun en sexklub, men i høj grad også et sted hvor kammeratskab dyrkes. Af klubbens 314 medlemmer bruger cirka halvdelen SLM som deres lokale bar, hvor de kommer primært for at møde vennerne, mens den anden halvdel primært kommer for at dyrke sex. Dertil kommer mange gæster fra resten af Danmark og udlandet.

Betydningen af det tætte kammeratskab mellem medlemmerne kom frem i en meget personlig tale af klubbens præsident Lars. Udover at takke de mange fremmødte fra samarbejdsklubber i både Tyskland, Norge og Sverige, takkede han ikke  mindst de mange medlemmer, som arbejder frivilligt for klubben med barvagter og rengøring med mere.

Lars benyttede også lejligheden til at udnævne Peter Nansen til livsvarigt æresmedlem for sine mange år i klubbens tjeneste. Peter har blandt andet stået bag mange af de ikoniske SLM plakater, som i stil virker inspireret af Tom of Finland.

Hvis du har fået lyst til at besøge SLM København, kan du finde udførlige oplysninger om medlemskab, dresscode og meget mere på deres hjemmeside www.slm-cph.dk. Der findes også en SLM klub i Aarhus, som du finder mere om på hjemmesiden www.slm-aarhus.dk.