”Stranger Thing” stjerne springer ud

Noah Schnapp som Will Byers i Netflix-serien “Stranger Things”.
Foto: Netflix

Den canadiske skuespiller Noah Schnapp, der spiller med i den populære Netflix-serie ”Stranger Things” springer ud i en TikTik-video.

Den 18-årige Schnapp der i Netflix-serien ”Stranger Things” spiller den homoseksuelle teenager Will Byers outer sig selv på TikTok.

”Da jeg endelig efter atten skræmte år i skabet fik fortalt mine venner og min familie at jeg er homoseksuel, var deres svar bare – det ved vi godt”, skriver Schnapp til videoen.

”Jeg ligner Will mere end jeg selv troede” tilføjer Schnapp, der til daglig bor i den amerikanske stat New York, under videoen.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound – princessazula0

Efter et par timer havde flere end fire millioner set videoen og der var kommet knap 200.000 kommentarer, hvor fans udtrykte deres støtte til Schnapp.

Spiller også homoseksuel i serien

Schnapp spiller i ”Stranger Things” rollen som den homoseksuelle Will Byers, der i serien er forelsket i sin bedste ven.

“Stranger Things”, er skrevet af tvillingebrødrene Matt og Ross Duffer, og foregår i den fiktive by Hawkins, Indiana, i 1980’erne. Omdrejningspunktet er venskabet mellem fire unge skoleelever og mystiske pige Elfi, der pludselig er dukket op. Elfi har psykokinetiske evner.

De fem beslutter sig for at lede efter en af deres venner, der forsvandt i begyndelsen af ​​den første sæson. Undervejs afslører børnene overnaturlige begivenheder og hemmelige regeringseksperimenter. Noah Schnapp har været med fra starten ifølge Duffer-brødrene afsluttes serien med en femte sæson.

Serien “Stanger Things” kan du se på Netflix.

Læs også: Et år, en nat – kærlighed og terror i Paris