Sagen om ”Kontrast” spidser til

Anklager om vold og tyveri mellem parterne bag Dennis Knudsens stort anlagte restaurant og natklub “Kontrast” på Regnbuepladsen spidser til.

Restauranten drev Dennis indtil sidste uge sammen med sin forretningspartner Karina Hegaard. Karina var direktør/medejer og stod for den daglige drift af stedet, herunder personalet.

Stedet lukkede i sidste uge efter en episode med champagnedrengen Mads Dinesen, der efter sigende skulle have drukket tæt og endte bevidstløs på fortovet foran restauranten. Dennis mener ikke Karina tog behørig hånd om situationen, hvilket Karina mener hun gjorde.

Det hele mundede ud i at Dennis, der samme aften holdt sommerfest for sit frisørpersonale på stedet, efter at have “fyret” Karina, skulle have tømt baren for dyr spiritus og kaviar og kørt det hjem til hans privatadresse og fortsat festen der.

Efterfølgende er Karina blevet politianmeldt for vold mod den ene af tjenerne, som hun næste dag skulle have tildelt flere lussinger.

Karine siger til outandbout.dk at det er rigtigt, at hun gav tjeneren et par venlige “klap” på kinden og sagde du er fyret, fordi du hjalp Dennis med at tømme baren for sprut og kaviar, men hun er uforstående overfor anklaget om decideret vold.

Efter hvad der er sagt og skrevet den seneste uge, så tyder det på at champagne sagen, kun var den populære dråbe der fik bægeret til at “boble” over, og hvis parternes advokater ikke kan finde en løsning, så ender opgøret nok i rettet. Karina oplyser til outandabout.dk at hun inden episoden havde giver Dennis et tilbud på at købe hende ud.

Outandabout.dk har forsøgt at få fat i Dennis, for en udtalelse, med de er ikke lykkedes endnu, efter sigende skulle han være på hjem fra Tyrkiet.

Ekstra Bladet bringer i dagens udgave en længere artikel om sagen, og den kan også læses på eb.dk

Læs også: Mere strid om Regnbuepladsen