KULTUR

Romeo og Julie på KGL Xtra

Romeo og Julie kan ses på KGL Xtra med Danica Curcic og Thomas Hwan i hovedrollerne.
Foto: PR

Ganske gratis kan du hjemme fra sofaen opleve Romeo og Julie og fire andre forestillinger på Det Kongelige Teaters populære site KGL Xtra.

KGL Xtra har indtil nu fået over 20.000 til at gå i teatret hjemme i deres stuer. Det Kongelige Teaters nye digitale initiativ skal give publikum adgang til scenekunsten, mens teatrets huse er lukkede på grund af Corona.

Ud over Romeo og Julie kan man opleve fire andre forestillinger: Musikforestillingen Højskolesangbogen, operaen La Bohème, balletten Napoli samt en lydoptagelse af operaen Orfeus.

”Shakespeares Romeo og Julie er ikke uden grund blevet kaldt verdens største kærlighedstragedie. Aldrig har en forelskelse været så vild, og aldrig har kærligheden haft så tragiske konsekvenser. Alt dette kan opleves i denne legesyge version af Elisa Kragerup fra Det Kongelige Teater,” siger skuespilchef Morten Kirkskov.

Forestillingen spillede for fulde sale på Det Kongelige Teater i 2015, og det var første gang siden 1874, at Shakespeares klassiske kærlighedsdrama blev opført som skuespil her. Romeo og Julie har Thomas Hwan og Danica Curcic i hovedrollerne.

Se Romeo og Julie på KGL Xtra her.

 

Læs også: Det Kongelige Teater går online