Pride: Nørrebro Bryghus og AIDS-Fondet lancerer ny øl

AIDS-Fondet og Nørrebro Bryghus lancerer en ny øl i anledning af Copenhagen Pride. Et samarbejde, der skal sætte fokus på, at vi skal udfordre os selv, så der kan blive plads til alle.

Sommeren er endeligt kommet. Vi kan endelig mødes ude i solen, på barerne, i lyset og i mørket.

AIDS-Fondet og Nørrebro Bryghus lancerer op til årets Pride i august øllen All Inclusive. Den skal starte samtalen om, hvordan vi gør plads til alle uafhængig af hudfarve, kropsmål, alder, seksualitet, kønsidentitet – og hiv-status. Overskuddet fra salget af øllen går til AIDS-Fondets arbejde.

“Målet er, at vi tænker over, hvem vi vælger til og fra – og hvorfor? Kan vi udfordre os selv og kigge en ekstra gang, inden vi “swiper væk” eller kigger den anden vej? Vælger vi nogle fra af de helt forkerte grunde? Det vil vi gerne have flere til at tænke over”, fortæller Aids-Fondets direktør Lars Christian Østergreen.

Hos Nørrebro Bryghus var man ikke i tvivl om man skulle deltage eller ej.

“Jeg er stolt over at være en del af et bryggeri, som tør tage stilling til samfundsmæssige udfordringer. Et bryghus som tager aktivt del i den offentlige samtale om inklusion og diversitet “, udtaler adm. direktør Martin Thomsen.

Samtalestarter – også på etiketten

Inklusion, diversitet, normer og sprogbrug er vigtige samtaleemner frem mod en hverdag, hvor der er plads til alle.

Etiketten er derfor også tegnet af Sebastian Soelberg – og der er gjort mange overvejelser for at inkludere alle, også i designet.

“I en tid hvor køns- og identitetsdebatten raser omkring Priden, ville jeg gerne lave en tegning, der favnede hele miljøet. Både os kedelige og de mere farverige. En tegning man kan gå på opdagelse i og finde sig selv i – uanset ståsted”, fortæller Sebastian Soelberg, der har designet dåseøllen i samarbejde med Nørrebro Bryghus og AIDS-Fondet.

Du kan prøve årets All Inclusive dåseøl, der er en gylden pilsner med en frugtig smag der er fuld af sommer hos Nørrebro Bryghus og på barer rundt om i Danmark. Øllen kan også købes i udvalgte detailbutikker fra mandag den 20. juni.

Du kan bestille All Inclusive dåseøllen lige her.

Læs også: FREAKS af Rasmus Satto udstiller på Jailhouse CPH