KULTUR

Ny stærk single fra Paul James Rooney

Den professionelle balletdanser og koreograf Paul James Rooney er klar med andet udspil “Save My Soul”.

Ny single fra den internationale balletdanser og koreograf Paul James Rooney. Singlen “Save My Soul” går lige i hjertekuglen.

Paul James Rooney er professionel danser og koreograf og har mere end femten års erfaring i danseverdenen. Sidste år udgav  Paul sin debutsingle “Shine”, som Out & Abouts anmelder dengang belønnede med hele fem stjerner.

Nu er han så klar med opfølgeren “Save My Soul”. Sangen der sætter fokus et tema som sjældent italesættes. Den handler om smerten ved verbal og psykologisk misbrug i et forhold.  “Kæppe og sten kan brække mine ben, men ord kan gøre mere skade”, synger Paul James Rooney. Til “Save My Soul” har Rooney også produceret en rå men alligevel følelsesladet musikvideo, hvor Paul også giver en passioneret balletsolo i en tom dansehal. Sangens tekst passer perfekt til den minimalistiske stil videoen er holdt i.

“Save My Soul” er skrevet af den engelske sangskriver Stephen Sims og er produceret af den amerikanske producer Paul Coultrup.

Mange vil måske genkende Paul James Rooney fra tv-programmet “Den Vildeste Danser” på TV2 som kørte over skærmen i efteråret. Her nåede han helt frem til semifinalen. Dommerne var specielt vilde krydsede klassisk ballet med moderne dans.

“Jeg vil gerne introducere en ny generation til ballettens verden. Og er der nogen bedre måde end at lave musik og musikvideoer, som inkorporerer ballet og moderne dans. Vi er gået igennem årtier med kunstnere, som i deres musikvideoer bruger dansen, fra Michael Jackson til Britney Spears, og nu er det tid til at vise, at ballet også hører hjemme i denne verden’”, fortæller Paul James Rooney.

“Save My Soul” er ude den 19. februar på alle de platforme, du plejer at hente din musik.

Du kan se musikvideoen til ” Save My Soul” her.

Læs også: Hjemløshed blandt minoriteter