KULTUR

Modeller går nøgen-catwalk i massevis

Har du også set videoen med de mange nøgne fyre, som går catwalk mens de reklamerer for tasker? Videoen er gået viralt over hele verden, selvom den egentlig går år tilbage.

Det amerikanske homoblad Instinctmagazine.com undrer sig over firmaer, som laver kampagner, der ikke fokuserer på tøjet, de vil sælge. I stedet er det de smukke personer på billedet, som får al opmærksomheden.

De refererer til en designer, som har fulgt deres eksempel og brugt mandlige modeller i et modeshow i Madrid, men hvor designeren dog er smart nok til at inddrage produktet. For at promovere en taskekollektion til kvinder, gik nøgne mandlige modeller catwalk. Kameramanden kommer til at fokusere en del på mændene, hvilket man vel ikke kan fortænke ham i. Journalisten mener, at musikken til catwalken minder om et soundtrack fra Wizard of Oz, spillet baglæns!

Journalisten tænker over om det havde været forkert af designeren at bruge kvindemodeller, men når frem til den konklusion, at så var der nok ikke mange af os, som havde gidet se videoen.

Du kan se videoen her:

 

Læs også: Ny H&M reklame med homokys og transkønnet model

Se også: Dansk designer sendte nøgne modeller på catwalken