KULTUR

LGBT Asylum sælger støtteplakat

Et udsnit af plakaten lavet af Thomas Winkler. Se hele plakaten under artiklen.
Foto: LGBT Asylum

LGBT Asylum hjælper hvert år over 100 LGBT-asylansøgere og -flygtninge i Danmark. Men behovet for hjælp er stort, og derfor går de nu nye veje for at finansiere sin indsats.

Kunstneren Thomas Winkler har lavet en kunstplakat eksklusivt til gruppen, og den sælges for 300 kroner, som går til deres arbejde. Der er kun trykt 50 eksemplarer af plakaten der måler 29,7 x 42 cm, og signeres af Thomas Winkler.

”Køb plakaten nu og støt en god sag: Hjælp, støtte og rådgivning til mennesker, der er flygtet, fordi de er forfulgte i deres hjemland på grund af deres seksuelle orientering eller kønsidentitet. Gruppen støtter hvert år over 100 LGBT-asylansøgere og -flygtninge i Danmark. Og vi har brug for din støtte for at kunne hjælpe endnu flere”, skriver de på Facebook om formålet med plakaten.

Læs også: Sabaah og LGBT Asylum styrker samarbejdet

Sådan bestiller du

Du bestiller plakaten via info@lgbtasylum.dk, og den koster 300 kr. plus forsendelse. Skriv “Kunstplakat” i emnefeltet, og dit navn og din adresse i mailen. Du kan betale via MobilePay, PayPal eller bankoverførsel.

Er du hurtig, garanterer de, at du har plakaten inden jul.

Støtteplakaten.

 

Læs mere om LGBT Asylum her.