KULTUR

Kabareten ”ButtStuff” rammer Bøssehuset

Foto: Luca Pravato

Efter mange forsinkelser vender den populære kabaret ”ButtStuff” atter tilbage til Bøssehuset. Her bliver der gået direkte til stålet med emner som sexsygdomme, hyperseksuelle bøsseaktiviteter og chemsex tilsat et skud anal poesi.

I ButtStuff møder vi en lesbisk proktolog – specialist i mandlige rektale sygdomme – der har udviklet en særlig manuel undersøgelsesmetode af sine mandlige patienter (hun fister dem). Af hensyn til sine patienters store følsomhed i det anale område er doktoren altid klædt som mand i sin klinik.

Hendes modpol er en yngre bøsse, der er karmisk astrolog og healingsmassør. Da ingen kvinder ønsker at åbne deres hjerter for en mand, er han naturligvis klædt som kvinde i sin praksis. Bøssen udvikler en fysisk afhængighed af doktorens håndfaste diagnostik, og da doktoren gennem en healingstrance får åbnet sit hjerte af astrologen “Lilith”, bliver hun håbløst forelsket i sin smukke terapeut.

En af de populære rim fra kabareten lyder:

”Hendes rektoskopi – den er uden empati

Hånden den glider så let med en lille smule fedt”.

”ButtStuff” er skrevet af Mads Elung-Jensen og bygger på nogle af de erfaringer, han har gjort sig igennem sit liv med seksuelle sygdomme, anale sexlege og stoffer.

”Jeg skrev ButtStuff” tilbage i 2018 efter jeg i længere tid havde gået og leget med ideen om en kabaret”, fortæller Mads Elung-Jensen, der til daglig bor i Berlin.

”Jeg har de sidste tyve år skrevet og opført en række kabareter både ren underholdning og politiske stykker. ”ButtStuff” er nok den mest personlige kabaret jeg har skrevet. Og den er både meget direkte klinisk rektalt med en vis poetisk dimension”, tilføjer Mads, der er uddannet klassisk tenor.

”Det bliver spændende igen at opføre kabareten i Bøssehuset, hvor jeg også havde premieren på ”ButtStuff” i 2018 lige før Corona-pandemien. Det kom lidt bag på mig at især unge bøsser var rigtigt vilde med kabareten. Jeg plejer mest at have et mere modent publikum”, tilføjer Mads.

 

”ButtStuff” spiller i Bøssehuset 11. og 12. maj.

Billetter til den 11. maj finder du her. Og til den 12. maj her.

Forestillingen begynder kl. 20 begge dage. Billetter kan også købes ved indgangen.

Læs også: Vivienne McKee lever Shirley Valentine fuldt ud