SAMFUND

Historisk: Transmand på listen over verdens mest sexede mænd

Brian Michael Smith kan ofte ses med sin hund og bar overkrop på Instagram.
Foto: Brian Michael Smith/ Instagram

Skuespilleren Brian Michael Smith, der spiller transkønnet brandmand i tv-serie ”9-1-1 : Lone Star” er ifølge ”People” blandt de 25 mest hotte mænd man for tiden kan se på tv.

Skuespilleren Brian Michael Smith er den første transmand der opnår at komme på det amerikanske magasin ”People” list over verdens mest sexede mænd.

Den 38-årige amerikanske skuespiller tilhører nu den gruppe skuespillere, der kan prale af at være blandt de 25 mest sexede mænd, man kan se på tv lige nu.

I tv-serien “9-1-1: Lone Star”, som i Danmark kan ses på Disney+, spiller Smith en af hovedrollerne som den transkønnede brandmand Paul Strickland. Smith er samtidig den første sorte transmand, der spiller en hovedrolle i en amerikansk tv-serie.

Tidligere kunne Smith også ses I ”The L Word: Generation Q”, hvor han spiller den transkønnede valgkampsmanager Pierce Williams.

På sin Instagram profil takker Smith da også for anerkendelsen

”Jeg er blevet kaldt mange ting i tidens løb, men det er første gang, jeg er blevet kaldt dette”, skriver Smith.

”Jeg føler mig meget beæret over at blive inkluderet på en list med så mange skuespillere som jeg selv beundrer. Også tak for den historiske del”, tilføjer en glad Brian Michael Smith. Smith, der også er en aktiv talsmand for transrepræsentation i medierne

Følg Brian Michael Smith på Instagram.

Læs også: Nyt LGBT+ fællesskab i nord