KULTUR

Gode tips til din næste rejse til Berlin og Hamborg

Harald ses her slå sig løs i Berlin.
Foto: Collage

Fra mandag den 15. juni er det atter muligt at rejse frit ind i Tyskland, oven på covid-19. Og Tyskland har som bekendt mange feriemål med regnbueinteresse.

Onlinerejseguiden GayMapper.com – som hører hjemme i København – er nu klar med gode tips, idéer, konkret viden og forslag til barer, events og hoteller. Kort sagt alt det, man har behov for, når man skal have en god sommerferie i de to tyske regnbue-magneter Berlin og Hamborg.

Tjek de nærmere detaljer ud på: GayMapper Berlin gay guide og GayMapper Hamburg gay guide.

Vær dog opmærksom på den danske regerings rejsevejledninger. Selv om regeringen fra 15. juni ikke længere fraråder rejser til Tyskland, Norge og Island, anbefaler regeringen fortsat, at man undgår storbyer over 750.000 indbyggere. Dette er dog ikke et forbud, men en anbefaling og kan muligvis have indflydelse på, om du er dækket af din rejseforsikring.

Marcus og Harald, som står bag GayMapper.com, har også gode råd og tips til, hvad man kan foretage sig i de nordiske hovedstæder som for eksempel Oslo. Fra den 15. juni åbner den norske regering nemlig også op for danske turister.

På GayMapper.com kan du også se, hvad der sker i København.

 

Læs også: Sådan kan corona påvirke sommerens prides