De sidste Corona-restriktioner ophæves

Fra den 1. september bliver det igen muligt at svinge sig på landets dansegulve, når natklubber og diskoteker igen åbner efter halvandet års nedlukning, samtidigt forsvinder de begrænsede åbningstider på barer ect.

Sundhedsministeriet meldte for få dage siden ud, at covid-19 fra den 10. september ikke længere har status som en samfundskritisk sygdom og alle resterende corona-restriktioner hermed udløber.

Hvilket betyder at der frem til 10. september, skal vises gyldigt coronapas på natklubber og diskoteker, men ikke på barer ect.

G*A*Y Nightclub oplyser at de fra 1. september har åbent onsdage fra 18-24, torsdage 18-02 og fredage og lørdage fra 20-05

Never Mind Bar skriver på facebook: Kære venner, så er nedtællingen ENDELIG igang! På onsdag går det igen løs og vi glæder os mere end nogensinde til at se jer igen på Never Mind Night Club, efter 18 lange måneder. Hele holdet står klar til at byde dig velkommen og vores dj er klar med musik hele natten. Velkommen til genåbningen af Never Mind Night Club på onsdag den 1. september 2021 fra klokken 22:00!! Vi glæder os til at se DIG!

Det har ikke været mulig at finde noget omkring Cosy Bar, som jo blev sat til salg tidligere på sommeren.

 

Læs også: Historisk bøssebar til salg

 

Se også: Læs om covid-19