KULTUR

Dansk Prince Charming leder efter kærligheden

Den 34-årige Jonas Løvik er ‘”Prince Charming” i det nye datingprogram for homoseksuelle.                                                                                          Foto: Frank Holm

I et nyt datingprogram udelukkende for homoseksuelle mænd skal ”Prince Charming” date tolv vidt forskellige bejlere.  En efter en bliver de valgt fra.

Det er den 34-årige Jonas Løvik der er prinsen i det nye danske datingprogram. Da han blev spurgt om han ville være med i programmet, måtte han lige tage en runde med sig selv.

”Jeg bliver lidt skeptisk når jeg hører ordet reality. Men jeg synes at konceptet er megagodt. Så jeg sagde ja. Det er også på tide at man laver sådan et program. For mig er det også vigtigt, at det er kærligheden, der er i fokus”, fortæller Jonas til Out & About.

Hver uge skal ”Prince Charming” så på date med nogle af de tolv bejlere. De bliver efterfølgende stemt ud en efter en.

”Jeg er glad for at man har castet så mange forskellige og dermed viser at vi også har den diversitet indenfor det homoseksuelle miljø. Og faktisk har jeg ikke en specifik type jeg går efter. Så jeg må lytte til min mavefornemmelse”, forklarer Jonas.

Håber på mere end en date

Selv håber Jonas at han finder den store kærlighed.

”Programmet er jo ligesom en lang date, som kan ende op i noget mere”, lyder det fra Jonas.

Selvfølgelig var der også ting at Jonas på forhånd afviste, der kunne komme til at ske.

”Jeg ville for eksempel ikke have sex for åben skærm. Men nu må vi jo se hvordan der går”, fortæller Jonas med et smil og fortsætter,

“Men selvom det er dejligt at få lov at komme på dates, så har jeg været skærmet fra de andre deltagere, som har festet og haft det sjovt sammen. Jeg skulle jo forblive spændende og lidt mystisk for bejlerne. Det bliver man jo ikke når man ofte fester sammen”, slutter Jonas.

Hvem, der løber af med den charmerende prins kan du følge fra den 23. maj på Discovery+.

“Prince Charming” kan ses på discovery+ fra den 23. maj.                                                                                         Foto: Kristine Havemann / Discovery Networks Danmark

 

Se sendetider for Prince Charming her.

Læs også: Flot hyldest til livet, kønnet, manden og kvinden