Søger du kærligheden? – Prince Charming mangler dig

 

Programmet Prince Charming vil hjælpe dig med at finde kærligheden.    Foto: Pressefoto Discovery

Det kendte og elskede tv-program: Finding Prince Charming, rammer nu Danmark, så søger du den store kærlighed, er det nu du skal slå til. Resten af Danmark vil se med.

 

Folkene bag Discovery+ har lige nu gang i casting til programmet og derfor søges der vidt og bredt efter deltagere, som gerne vil date for åben skærm.

”Jeg er utroligt stolt over, at vi laver et datingprogram, der afspejler, hvordan kærlighed også ser ud i 2021. Et program, som kan vise, at kærlighed er universel uanset de konstellationer, den opstår i. Følelserne og dramaet er lige så intenst, når kærligheden opstår mellem to af samme køn. Derfor håber og tror jeg på, at vores nye realityprogram vil appellere til rigtig mange seere og forhåbentlig også være en øjenåbner for nogen”, siger Discovery Network Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup i en pressemeddelelse.

Programmet stammer fra den amerikanske LGBT+ kanal: Logo, hvor blandt andet RuPaul’s Drag Race så lyset for første gang. Kanalen laver programmer, underholdning og drama med udgangspunkt i LGBT+ miljøet og livstil.

Sidste år søgte TV2 deltagere til: The Bachelor, og ”Prince Charming”, minder da om dette, men blot med den detalje, at her er det mænd, der søger mænd.

Lyst til at finde kærligheden

Om  du har været i et hav af forhold, aldrig har været i et. Om du for længst er sprunget ud af skabet eller du endnu ikke har gjort det. Det gør ingen forskel, hvis du har lyst til at deltage. Så længe du har mod på at fortælle din historie, og har en oprigtig lyst til at finde den store kærlighed, så er det bare med at søge og sige ” Take A Chance On Me”.

Pil Gundelach Brandstrup, tilføjer:

”Discovery+ skal være førende inden for underholdning fra den virkelige verden. Med “Prince Charming -DK”  kommer vi til at styrke vores position inden for reality.  I 2020 har vi allerede domineret scenen med både ’Ex on the beach’ og ’Singletown’. Selv ser jeg frem til at følge de modige deltagere, der åbent og sårbart tør stille sig frem i jagten på deres livs store kærlighed. Jeg krydser fingrer for, at det lykkes dem”.

Optagelserne løber over tre uger. Her bliver alle deltagerne indlogeret på et stort gods i Danmark. Så er det op til programmets midtpunkt, Prince Charming himself at finde den store kærlighed. Manden, som han vil dele resten af livet med. Den store boblende kærlighed.

Vi så masser af skønne mænd slå sig løs i Dagens Mand, Anders Kirkeby Larsen deltog og søgte kærligheden i “Billet til kærligheden” på DR3 og flere smed tøjet i bi- og homoseksuelle udgaver af det danske: Date mig nøgen, men det er første gang i dansk tv-historie, at der bliver lavet et reality datingprogram udelukkende med mænd der søger mænd.

Programmet får premiere i løbet af sommeren på streamingtjenesten discovery+.

Er du single og klar til at mingle, så er det nu du skal melde dig til casting

Længe leve kærligheden, den har vi i den grad brug for i denne tid.

The Winner Takes It All og hvem ved, måske ender et par med at sige: I Do, I Do, I Do, I Do, I Do.

 

Læs også: Andreas Gylling Æbelø forlader direktørposten i AIDS-Fondet