Wallmans i København overgår sig selv

Viva hedder Wallmans seneste dinnershow i Cirkusbygningen. Her er den kendte drag Megan Moore aftenens værtinde.
Foto: Wallmans presse

 

Wallmans i København overgår sig selv. Det nye dinnershow, VIVA, lever i den grad op til international klasse og standard. Sublim underholdning på højt plan. Alt spiller, alt er så flot, og alle smiler!

Uden at genere nogen, så har vi sjældent følt os så tilsmilet og velkommen som ved premieren på Wallmans nye show VIVA. Fra modtagelsen ved indgangen, til de mange tjenere, der serverede en god fire retters menu, til musikerne, sangerne, og artisterne. Alle smiler, så man skal, for at skrive det mildt, have haft en elendig dag på kontoret, med manden, konen eller kæresten, eller sig selv, for ikke at blive i godt humør. Alt spiller, og alle smiler!

Fra første færd, hvor gæsterne bliver bænket ved bordene rundt i den gamle flotte og fredede cirkusbygning i centrum af København. Når første ret serveres, føler man sig i den grad velkommen og veltilpas. Og det er der rigtig god grund til, for Wallmans nye dinnershow, VIVA, lever i dén grad op til international klasse og standard. Internationalt fordi det meste, såvel sang som tale, foregår på engelsk, men også fordi artister og sangere er i topklasse.

Det er første gang i tre år at Wallmans har kunnet præsentere et nyt show: Corona og de mange restriktioner der fulgte i kølvandet derpå, har lagt en gevaldig dæmper på mulighederne for underholdning, og for dinnershow, som Wallmans er kendt for.

Nu, efter en særdeleres vellykket premiere på det nye show må man glæde sig over, at Corona ikke også fik taget livet at det store etablissement. Et etablissement, der oprindeligt begyndte for cirka 50 år siden i Stockholm, og gennem mange årene også har haft egne showsteder og showprogram i blandt andet Oslo, Malmø, og siden 2003 i København.

Megan Moore er aftenens vært

Og hvad byder det nye Wallman show Viva så på, og hvor værten er dragartist Megan Moore aka Thomas Rosendal. Indledningsvis skal nævnes at Megan Moore ser forbilledlig skøn ud i hver og en af sine flotte kjoler og kostumer. Hun binder sangere, artister, det særdeles velspillende orkester, og gæsterne sammen, så alle får og har en fest. Det er festligt, fornøjeligt, og til tider folkeligt, på den gode måde.

Megan Moore leverer selv blandt andet et par dejlige Dolly Parton sange, ligesom hun samme med hendes tre hjælpere, the Discount Dollies, dels deler fødselsdagskage ud til nogle af de fødselsdagsfejrende gæster, men også involverer publikum i karaoke til tonerne af udødelige ABBA sange.

Det skal her nævnes at VIVA, som Wallmans øvrige shows gennem årene, spiller på flere scener, foran og blandt publikum i Cirkusbygningen.

Elvis, ABBA, og Max Martin

VIVA er musikmæssigt bundet op på nogle af de største navne inden for musikindustrien. Det sker med fokus på Elvis, ABBA, og den svenske producer og sangskriver Max Martin. Nok de færreste uden for musikbranchen, der kender ham, men han har produceret musik og skrevet sange til stjerners som Britney Spears, Back Street Boys, Bon Jovi, og Katy Perry.

Hele showet lægger ud med et par ørehængere i ægte burlesque-stil særdeles velsunget af showets seks meget dygtige sangere, der hejses ned fra loftet, og som er akkompagneres af et særdeles velspillende orkester. Et orkester hvor også hver og en af musikerne smiler. Og et orkester, der mod slutningen af showet hejses op og ned på scenen.

I den forbindelse skal det også nævnes, at hele showet er præget af en særdeles god lyd: Ren kræs for øregangene. Det kan ikke gøres bedre, så god er lyden!

Artisterne

På selve artistsiden, ud over vært Megan Moore, møder gæsterne akrobaterne Jamie & Beata, der udfører et flot og vovet hand-to-hand nummer, og den skotske Jonathan Young.

Oprindelig er Jonathan Young “gæst”, men da han hentes på scenen fordi han har vundet en konkurrence, og Megan Moore kortvarig må forlade scenen, så sker der noget. Mere skal ikke røbes her ud over at der indgår en seks meter høj polestang. Et komisk nummer, der trækker på smilebånd, men som også byder på gys.

Stykker med bart

Apropos Jamie, så oplever vi ham også i et af de badekarsnumre, som næsten altid indgår i et Wallmans dinnershow. Og jo lad det være skrevet, uanset hvilket køn man er til, så kan man kun blive i godt humør af at se en flot trænet mandekrop. Der blev dånet ved bordene, der blev svedt, og der blev taget fotos. Alle tre ting er tilladt, så længe man ikke rør, og så længe man lægger fotos ud på instagram hashtag Wallmans, forklarede Megan Moore.

Når det med en veltrænet mandekrop er nævnt, så skal det føjes til, at der flere gange i aftenens show serveres flere stykker med bart, om læserne forstår. Herfra absolut ingen indvendinger! Ej heller i en krænkelses-paratheds-tid, så længe de medvirkende gør det af egen fri vilje, og ikke om tyve år kommer og fortæller at de blev tvunget dertil. Derfor også en lille advarsel, at hvis man lader sig krænke over et show med lidt seksuelle undertoner, og i den forbindelse også stykker med bart, skal man gøre sig sine overvejelser inden køb af billet. Har man ikke problemer med dette, så kan man trygt købe billet – og nej, så bliver man ikke skuffet!

For det voksne publikum

Med internationale artister på programmet henvender Wallmans sig såvel til de voksne i familien, der har brug for en forkælelsesaften, til kæresteparret der gerne vil en lækker aften i byen, til turister på besøg i København og omegn, som til firmaet, der vil gøre lidt, læs meget godt, for sine ansatte. Og inviterer dem i Wallmans.

Wallmans er et oplagt bud for alle der vil international underholdning på højt plan, kombineret med en lækker 4-retters veltilberedt middag, og serveret af veloplagte tjenere, der i den grad smiler.

Fem store stjerner

Når Wallmans introducerer VIVA som et show fyldt med livsglæde, festivitas og oplevelser, kan dette i den grad bekræftes af Out & Abouts anmelder, der ikke tvivler med at give fem store stjerner til det nye dinnershow VIVA i Cirkusbygningen: Best show in town.

I VIVA er der ikke sparet på noget: Hverken på professionalisme, kostumer, koreografi, scenografi, musikere, sangere, artister, eller tjenere. Alt spiller, alt er så flot, og alle smiler.

Derfor gik vi smilende hjem efter en dejlig aften i selskab med en masse smilende medarbejdere i Wallmans.

Korte facts om forestillingen

Værtinde: Megan Moore

Sangere: Alexander Beyer, Anton Eriksson, Robert Lukian. Elin Malmgren, Louise Bottelet, Malin Elisaon

Artister: Beate Surmiak, Jamie Swan, Jonathan Young

Dansere: Fannie Johansson, Johanne Åkesson, Kajsa Björklund, Katrine Holmsnæs, Linea Hult,

Musikere: Daniel Stigberger, Gustav Vikström Seltman, Martin Karlsson, Svante Hof

Instruktion og produktionsdesign: Johan Espeland

Musikalsk instruktør: Figge von Wachenfeldt

Koreografer: Nellie Bethel, Sian Playstedt, Johan Espeland, Kim Ace Scherlund, Thomas Rosendal, Therese Carlsson, Zain Odelstål

Kostumedesign: Karen Christoffersen

Scenografi: Ljus & Dekor i Halmstad AB

Spillested: Cirkusbygningen, København

Show og dinner: klokken 18.30-22.45, derefter natklub med byens bedste diskotek

Billetter finder du her.

Læs også: Pretty Woman gør sig flot som musical