KULTURRAINBOW BUSINESS DENMARK

Nominering til Danish Rainbow Awards 2022

Medina og Jakob Fauerby var værter ved Danish Rainbow Awards 2021.
Foto: Theis Nybo

Du kan nu nominere dine favoritter til Danish Rainbow Awards 2022 og være med til at hædre dem, der gør en særlig indsats for LGBT+ miljøet.

Hele 14 kategorier er der i år til LGBT+ miljøets store prisshow “Danish Rainbow Awards 2022”. Hvilket giver dig mulighed for at fremhæve, og hædre de mange, der gør en forskel. Du kan foreslå enkeltpersoner, grupper eller organisationer.

Årets 14 kategorier er Aktivistprisen, Erhvervsprisen, Foreningsprisen, Medieprisen, Sportsprisen, Årets Dragperformer, Årets Straight Ally, Årets LGBT+ person, Nattelivsprisen, Årets Bar, Litteraturprisen, Kunstprisen, Sceneprisen og Årets Artist.

Det tager kun to minutter at nominere, og du skal vælge kategori, skrive hvem du vil nominere og til sidste hvorfor.

Alle kan bidrage med nomineringer frem til søndag den 25. september kl. 24.00

Afstemningen blandt de endeligt nominerede annonceres senere.

Selve showet afholdes i Cirkusbygningen onsdag den 19. oktober 2022, og du kan allerede nu sikre dig billetter til det store show her.

Out & About står for det tekniske, og når fristen for at foreslå nomineringer udløber, vælger Rainbow Business Denmark tre nominerede inden for hver af de 14 kategorier.

 

PRISER 2022 DU KAN NOMINERE TIL ER:

Aktivistprisen: Aktivistprisen gives til en person eller organisation, som gennem aktivistisk arbejde styrker LGBT+ personers rettigheder i Danmark og resten af verden.

Erhvervsprisen: Erhvervsprisen gives til virksomhed eller enkeltperson som gennem sit arbejde, skaber tryghed og inklusion på arbejdsmarkedet, eller i sin virksomheds profil støtter LGBT+ miljøet og rettigheder for LGBT+ personer.

Foreningsprisen: Foreningsprisen gives til en forening i LGBT+ miljøet, hvis arbejde fremmer LGBT+ kultur eller rettigheder for LGBT+ personer.

Medieprisen: Medieprisen gives til medieorganisationer eller produktionsselskaber, som gennem deres arbejde og produktion skildrer LGBT+ personer eller informerer om LGBT+ personers virkeligheder og kampe i Danmark og resten af verden.

Sportsprisen: Sportsprisen gives til personer eller organisationer i sportens verden, der fremmer LGBT+ personers rettigheder og positioner i sportens verden.

Årets Dragperformer: Årets Dragperformer gives til den drag artist der gennem sit arbejde bedst repræsenterer dragkulturen, dens kulturarv og udvikling, i mediebilledet såvel som på scenen.

Årets Straight Ally: Årets Straight Ally gives til en person, som bruger sin platform til at støtte og styrke LGBT+ personers rettigheder og vilkår.

Årets LGBT+ person: Årets LGBT+ person gives til en LGBT+ person, som går forrest i kampen for minoriteters rettigheder, enten gennem aktivistisk/politisk arbejde eller som forbillede for andre LGBT+ personer, gennem sin stilling eller position i samfundet.

Nattelivsprisen: Nattelivsprisen gives til en person, virksomhed eller forening, som arbejder for LGBT+ nattelivets kultur og sikkerhed for LGBT+ personer i nattelivet.

Årets Bar: Årets Bar gives til en bar eller værtshus/café som skaber trygge rammer og safe spaces for LGBT+ personer.

Litteraturprisen: Litteraturprisen gives til en person, som har bidraget og støttet LGBT+ miljøet gennem et litterært værk eller gennem litteraturen, eller har beskrevet det at være LGBT+ person i nutiden eller gennem historien.

Kunstprisen: Kunstprisen gives til en person, organisation eller virksomhed, som har bidraget til udbredelsen af LGBT+ kunst eller LGBT+ kunstnere.

Sceneprisen: Sceneprisen gives for en scenepræstation eller forestilling, som har portrætteret eller skildret LGBT+ minoriteter, gennem dans, drama, musical eller komedie.

Årets Artist: Årets artist gives til en person eller gruppe, som gennem sport, musik, dans, eller skuespil har rykket grænser i eller for LGBT+ miljøet.

NOMINERINGEN ER SLUT! 

Afstemningen starter 30. september 2022.

Se vinderne fra 2021