Ayatollah: Corona-vaccinerede folk er homoseksuelle

Ayatollah Abbas Tabrizians holdninger til Coronaen kan ikke ligefrem betegnes som evidensbaseret.    Foto: Screenshot

Den iranske ayatollah Abbas Tabrizian advarer på den russiske platform Telegram sine mere end 200.000 følgere mod at komme for tæt på folk, der har fået en Covid-vaccine. De er ifølge ayatollahen nemlig blevet homoseksuelle.

Ifølge ayatollahen skal der når homo-barerne igen får lov at åbne blive ekstremt travlt verden over. Ifølge avisen Jerusalem Post har den iranske ayatollah nemlig advaret alle mod at komme for tæt på folk, som har modtaget en Covid-vaccine. De er nemlig nu blevet homoseksuelle.

Tabrizians udtalelser falder ikke i god jord hos det iranske sundhedsministerium, som kan notere mere end 60.000 Corona-relaterede dødsfald.

Tabrizian er tidligere kommet med helt hjemmestrikkede meninger om Coronaen. I sommers hævdede han således, at virussen kun blev overført af kvinder. Mænd kunne ifølge ayatollahen kun blive smittet ved fysisk kontakt med det modsatte køn. Derfor var det kun nødvendigt for kvinder at bære mundbind.

Tabrizian anbefalede i en anden tale sine følgere at smøre deres anus med en olie fra violer før sengetid. Ayatollahens helt eget middel mod Coronaen.

I Iran kan det at være homoseksuel stadig straffes med døden.

 

Læs også: Mange LGBT+ elever har selvmordstanker og har udført selvskade

Mere om Iran her.