Analsex

Foto: © Can Stock Photo // diego_cervo

Out & About sætter fokus analsex og sætter fokus på, hvordan man måske kan undgå at få afføring på kondomet.

Analsex er et must for mange bøsser. Derfor er der naturligvis mange holdninger til renlighed og hår i røven. Det drejer sig ikke altid om at “køre den direkte i bund.” Analsex kan være så meget mere.

Analsex og intimitet

Analsex kan være dejligt og noget af det tætteste, vi bøsser kan opleve med hinanden.

Om vi bruger pikken eller legetøj til at stimulere os under sex, så er analsex for mange bøsser ikke til at komme udenom.

“Meget af den sex bøsser har, handler om at give eller modtage pik analt, men vi overser ofte det dejlige ved intimitets-sex. Analsex er meget mere end bare penetrering, det kan også være at give massere og rimme (slikke røv) omkring hullet, hvilket kan give stor nydelse for begge parter”, siger sexolog Bjorn Dotzauer.

“Jeg oplever desværre alt for ofte, at det handler om at finde en pik eller et hul til et hurtigt intenst knald – herved snyder mange bøsser sig selv for en dybere og mere intim oplevelse.

Berøring, intimitet og stimuli af anus kan være både yderst pirrende og ophidsende”, tilføjer han.

– Skal analsex gøre ondt?

“Vil du gerne i gang med analsex, så gælder det – især, hvis du er nybegynder eller har en stram ringmuskel – at du varmer godt op, inden du får en pik op i røven. Ellers kan det godt blive en smertelig affære”, lyder rådet fra Bjorn Dotzauer.

Lidt smerte kan, ifølge Bjorn Dotzauer, i de flestes tilfælde være lystfremmende, men kan dog også være et total turn-off, hvis den kommer uventet eller er decideret ubehagelig.

“Giv jer god tid til at kæle for hinanden over hele kroppen. Kys skaber et godt intimfelt omkring jer. Er du den aktive, så sørg godt for din passive partner er tryg”, siger han.

Der er flere måder at varme hinanden op på. Her kommer sexologen med et par brugbare tip:

– Du kan for eksempel begynde med at massere blidt rundt om ringmusklen med lette cirkelende tryk med især tommelfingeren som stimuli.
Brug godt med glidecreme, så fingrene stille og roligt kan åbne hullet og få hans ringmuskel til at slappe af.

– Du kan også bruge din tunge, hvis du kan lide at rimme (slikke røv). Husk på at hvis din partner lige har været i bad og har skyllet røv, så er den ligeså ren som resten af kroppen, og du kan bare udforske hullet med din tunge.

– Små dildoer og analkugler kan også være med til at åbne din passive partners ringmuskel og gøre ham klar til at modtage din pik.
Under denne opvarmning er der masser af tid til at rulle kondom på pikken og kysse og kæle for hinanden”.

Rengøring af elskovskanalen

At bolle i røven kan af gode grunde blive en beskidt affære.

Her oplever Bjorn Dotzauer ofte mænd, der er helt eller delvis hæmmet af deres egen renlighed, og disse mænd har meget svært ved at nyde analsex, selvom de tænder på det.

“Det oplever jeg er et stort problem for mange mænd, der tænder på analsex, men det behøver det ikke at være”, lyder det fra sexologen.

Hvordan kan du så rengøre dig nemmest uden at føle det som et “onde”, du skal igennem bare for at have analsex?

Det er der heldigvis nogle kloge hoveder, der allerede har tænkt på og designet diverse analduches og redskaber, så vi kan rengøre os i endetarmen.

Her følger et par simple og enkle råd fra sexolog Bjorn Dotzauer:

Der findes mange forskellige produkter til at skylle røven med og nogle af dem er bedre end andre. Men fremgangsmåden at bruge dem er stort set ens:

– Start med at få tømt dig bagi godt først ved simpelthen at sætte dig på toilettet. Når du mener at du ikke har mere deroppe, så tag alt tøjet af og find dit analduche-redskab frem og tænd for vandet. Vandet må ikke være for varmt – allerhelst skal vandet være lunkent til den kolde side.

– Den bedste måde at tømme endetarmen er ved at sidde på hug. Før analduchen op i endetarmen og fyld vand i tarmen i ca. 2-3 sekunder, hvorefter du fjerner analduchen og holder kort vandet inde i tarmen. Herefter presser du vandet ud, så eventuelle rester af afføring kommer med vandet ud. Dette gentager du et par gange. Det kræver lidt øvelse, så fortvivl ikke, hvis det ikke lykkes helt første gang.

Mange af de analduches der sælges herhjemme, passer på standard bruseslanger. Har du et mere avanceret badeværelse uden bruseslange eller med et andet gevind, så forhør dig hos din lokale sexshop-ekspert, de har helt sikkert gode råd.

Skal du ud at rejse, findes der også en del alternative analduches, du kan anskaffe dig. Igen er nogle bedre end andre. Også her kan du med fordel forhøre dig hos din lokale sexshop-ekspert.

– Har du ikke lige råde til at gå ud og købe en analduche, så fortvivl ikke, for du kan uden at have tegnebogen oppe af lommen få en ren røv ved at skrue brusehovedet af (pas på med at være for voldsom, da denne jo ikke er beregnet til dette og kan give rifter!).

Analsex er et must for mange, men der findes også en stor gruppe bøsser, der overhovedet ikke tænder på analsex overhovedet.

Se også: Uden sex i analen