KULTUR

3 nye talenter til Mungo Park

Mungo Ensemble.
Foto: Mikkel Russel

Den nye unge direktør på Mungo Park, Anna Malzer, tager gammel tradition op: Ansætter nye talenter og gør Mungo Park til deres legeplads. Igen.

Med ansættelsen af tre nye ensemblemedlemmer, Mohamed Ali Osman, Ellaha Lack, og Zaki Nobel Mehabil, genoptager Mungo Park i Allerød traditionen med at være talenternes legeplads og med at udklække de næste nye store stjerner i dansk teater og film. Således er teatret kendt for at have givet nogle af de største talenter mulighed for at prøve sig selv af, eksperimentere og blive modigere, for så senere at søge mod større scener og bredere horisonter.

Og netop denne tradition vil den nye direktør Anna Malzer nu videreføre med ansættelsen af de tre nye ensemblemedlemmer.

De tre nye talenter skal sammen med de tre nuværende ensemblemedlemmer Nana Morks, Henrik Prip og den relativt nye Sara Fanta Traore, udgøre det kommende års ensemble.

De tre nye talenter er fra Anna Malzers egen generation, 30 år plus minus, og om de tre siger hun: Mohamed er et humoristisk og alsidigt talent ud over det sædvanlige. Zaki er en vanvittig skarp tekst- og karakterfortolker og Ellaha er et vidundereksempel på en stærk skuespillerprofil, som også har stor spændvidde indenfor koreografi og dans.

De nye ensemblemedlemmer starter alle i sæson 2020/2021 som løber fra 1. august 2020 til 30. juni 2021.

Om kort tid lancerer Mungo Park næste sæsons forestillinger.

 

Læs også: Det Kongelige Teater går online

Se også: Mungo Park