Vil hejse transflaget på verdens syv højeste toppe

Erin Parisi er godt i gang med at bestige det højeste punkt i verdens syv kontinenter. Her er nu på Antarktis højeste punkt Vinson Massif .
Foto: Erin Parisi/Instagram

Erin Parisi vil være den første transperson til at plante et trans-pride flag på det højeste punkt i verdens syv kontinenter. Første flag er plantet på den højeste bjergtop i Antarktis.

Antarktis kan den dedikerede klatrer Erin Parisi allerede sætte flueben ved. Hun har nemlig allerede plantet trans-pride flaget på det 4.892 høje bjerg Vinson Massif i Antarktis.

“Jeg vil dedikere det til trans-miljøets modstandsdygtighed. Det fællesskab, der tog mig ind, da jeg ikke havde noget håb. De viste mig, at det er bedre at være synlig og fri, end at leve i et selvpålagt eksil. Vi er som gruppe blevet presset ned. Ofte endda tæsket og vi har stået over for enhver form for kulde. Men vores modstandsdygtighed får os til at stige til toppen”, skriver Parisi på sin Instagram profil.

“At plante dette flag er mit svar til en verden, der slog ud mod transliv i 2021. Man kan prøve at skubbe mig til verdens bund, men jeg vil altid finde en vej til toppen”, tilføjer Parisi, da hun delte et billede sin første præstation på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TranSending 7 (@transending7)

Parisi er nu gået i skarp træning. Hun satser nemlig på at blive den første åbne transperson, der når toppen af verdens højeste bjergtop – Mount Everest.

Læs også: 3,5 meter høj ammende mand i Aarhus