SAMFUND

Verdensturne: Madonna kommer

Superstjernen Madonna Rammer Royal Arena den 25. oktober med hendes The Celebration Tour.
Foto: Ricardo Gomes.

Så er det officielt. Madonna drager i 2023 på endnu en verdensturne. The Celebration Tour skydes gang i juli og den 25. oktober er det så Danmarks tur, hvor en koncert i Royal Arena står på planen. En koncert der byder på på hendes største hits gennem fire årtier.

Det er Madonna selv der i en viral video bekræfter The Celebration Tour. Her bliver den 64-årige superstjerne nemlig udfordret af komikeren Amy Schumer til at tage på turne og synge sine største hits. En udfordring den bedst sælgende kvindelige solo-turnékunstner gennem tiden, tager imod. Så Madonna annoncerer The Celebration Tour, en fejring af  hendes uovertrufne musikkatalog fra de sidste 40 år.

Den globale turne med 35 koncerter skydes i gang i Nordamerika den 15. juli i Vancouver. Efter flere koncerter i USA rammer turneen så Europa. Den 25. oktober er det så endelig Royal Arena i København, der kan byde verdensstjernen velkommen.

The Celebration Tour vil tage os med på Madonnas kunstneriske rejse gennem fire årtier og hædrer byen New York, hvor hendes musikalske karriere begyndte.

“Jeg er spændt på at udforske så mange sange som muligt i håb om at give mine fans det show, de har ventet på,” udtaler  Madonna.

The Celebration Tour byder også på en enestående oplevelse med special guest Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue som vil være med på alle datoer.

Billetsalget starter fredag 20. januar kl. 10.00. Billetter finder du her.

Læs også: QueerPlus er temaet for årets Winter Pride – se programmet