Velkommen til Aarhusredaktionen på outandabout.dk

Regnbue over Aarhusbugten. Aarhus får sin egen redaktion på outandabout.dk.
Foto: Holger Munck

LGBT-miljøet vokser i Aarhus, og nu får byen sin egen redaktion under outandabout.dk. Har du lyst til at være med?

Aarhus vokser år for år. Aarhus er bogstaveligt talt vokset ud i vandet, hvor 1.000 nye lejligheder skyder sig op i den nye bydel Aarhus Ø. Men Aarhus vokser også i overført betydning, og bliver bredere favnende og mere inkluderende over for LGBT’ere.

Fra 1. september åbner outandabout.dk en Aarhus-redaktion, som skal kaste lys over det LGBT-miljø, som gør Aarhus til en åben og attraktiv by for alle – også LGBT’ere. Aarhus-redaktionen skal undersøge, udforske, interviewe og belyse LGBT-relevante emner. Vi kommer til at dække LGBT-relevante events og arrangementer i Aarhus og de mindre byer i Danmark.

Aarhus Hovedbanegård har ni millioner påstigninger hvert år, og en del af de påstigninger er nytilflyttere, som skal skabe sig en ny tilværelse i en ny by. Som LGBT’er kan det være en nervepirrende udfordring.

I 2017 er Aarhus europæisk kulturhovedstad, og nye kulturscener springer frem. Aarhus Drag Teater afholder på fredag d. 4/9 Danmarks største drag show, GOA Awards. Aarhus-redaktionen på ouandabout.dk skal kaste lys over de tilbud, Aarhus har til LGBT’ere lige fra sportsforeningen Danish D-Lite til studenterorganisationen DiverseCity.

Har du lyst til at være med?

Er du god til at formulere dig skriftligt, og har du øje for den gode historie?

Har du lyst til at pleje dit CV med erfaring inden for skriftlig og mundtlig kommunikation samt samarbejde?

Som frivillig skribent på outandabout.dk vil du få eksponeret dine artikler til mange læsere i hele Danmark.

Dette er en perfekt mulighed for at få erfaring med at skrive artikler og for at blive kendt med arbejdet på en redaktion. Du vil blive en del af et socialt netværk og en hyggelig redaktion, og du har stor medbestemmelse på arbejdet og arbejdstiderne.

Hvis du har lyst til at være med, så kontakt webredaktør i Aarhus, Holger Munck.

Outandabout.dk byder dig velkommen til at læse med om LGBT’ernes Aarhus her på siden

 

Læs også: Aarhus Pride i strålende solskin

Se også: LGBT Ungdom Aarhus