KULTUR

Tusinder til gadefester til Copenhagen Pride

Tusinder af festglade pridedeltagere fyldte Studiestræde.
Foto: Pilu Ottosen

Stemningen og antallet af gæster var som Distortion, da LGBTQ-barmiljøet inviterede til gadefester i Indre By efter Copenhagen Pride Parade.

Hvor mange tusinder der festede igennem i områderne omkring Studiestræde, Regnbuepladsen og ved Centralhjørnet er der ingen der har overblik over. Men det var mange, og gadefesterne må betegnes som en stor succes.

På Regnbuepladsen var Oscar Bar Café vært, og der var opstillet telt på pladsen med DJ-underholdning.

Der var godt besøgt på Regnbuepladsen.
Foto: Pilu Ottosen

Ved Centralhjørnet måtte Out & Abouts skribent Frank Holm bruge hele 20 minutter på at kæmpe sig de små 150 meter hen til SLM i Lavendelstræde. Så tæt pakket var området, hvor My Fair Ladies og Drop Inn også deltog som arrangører.

Der var proppet med mennesker omkring Centralhjørnet.
Foto: Pilu Ottosen

I Studiestræde var der pyntet op med festlige ballonguirlander, og DJ’s fyldte den populære gade med festlige rytmer. Samtlige borde og bænke var optaget, og folk stod som sild i en tønde. Her var det Masken Bar, Cosy Bar og Jailhouse der stod for festlighederne.

Ved Men’s Bar i Teglgårdsstræde var der lidt mere luft, og her holdt fetishfolket til med grillmad.

Der var lidt mere albuerum ved Men’s Bar.
Foto: Pilu Ottosen

Gadefesterne arrangeres af barmiljøet, om samarbejder, og lægger store kræfter i festerne. Derfor er det en glæde at se dem vokse år for år, og brede sig ud over Indre By, så Copenhagen Pride ikke kun er koncentreret på Rådhuspladsen.

 

Læs også: Copenhagen Pride tvunget til ruteændring

Se også: 10 ting du ikke må gå glip af under Copenhagen Pride Week 2017