KULTUR

Drag Night afbrudt af romantisk frieri

Tinus går på knæ og frier til sin Martin midt i showet.
Foto: Tobias Jørgensen / Getzcool Media

Kærlighed er kærlighed, og i aftes blev kærligheden så stor for en af Danmarks store drag queens, at hun afbrød sit show og gik på knæ for sin elskede.

Under øresønderrivende jubel fra publikum på den fyldte Pride Square fik Tinus et JA fra sin elskede Martin. Frieriet fandt sted midt under Drag Night, og det var ikke så spontant som man skulle tro. Out & About fangede det nyforlovede par backstage efter showet.

– Stort tillykke begge to! – Martin, hvad skete der?

”Jeg blev totalt overrasket! Hvordan skal jeg forklare det… midt i vores show skifter musikken, og jeg tænker, at det dér ikke er Tinus’ musik,” fortæller den overraskede Martin Bertelsen, som vedvirker i sin kommende mands shows.

“Han sagde JA!!!!”
Foto: Tobias Jørgensen / Getzcool Media

”Faktisk var jeg tæt på at gå i panik. Jeg havde fucking lært den koreografi!”, griner Martin.

Tinus bryder ind og fortæller, at da han gik på knæ foran Martin, gik der noget nær en evighed, før de fik øjenkontakt. Måske 20 sekunder. Så forvirret var stakkels Martin.

Ikke så spontant

Frieriet var ikke så spontant som det kunne virke på publikum. Det var aftalt med de øvrige medvirkende og arrangørerne, og under prøverne var der øvet med forskellige udgaver af musikken. Alt sammen uden, at Martin fattede mistanke.

Faktisk havde Martin selv planlagt at fri til Tinus. Først under Outgames i Miami, men det blev ikke til noget, for han var sikker på, at Tinus gerne ville fries til mens han er i drag.

Så planen var, at gøre det til Tinus’ 30 års fødselsdag til december. Dén plan var der kun to der kendte til.

Som en af Danmarks absolut bedste drag queens er Tinus de Schunard vant til iscenesættelse og dramatiske effekter. Men dette overgår alligevel alt vi har set.

”Det handler jo om kærlighed”, slutter Tinus af, inden han igen ser kærligt på sin Martin.

Ingen kan være i tvivl om kærligheden mellem Tinus og Martin.
Foto: Tobias Jørgensen / Getzcool Media