SAMFUND

Transskuespiller belønnes med historisk Golden Globe

MJ Rodriguez belønnes som første transkønnede skuespiller med en Golden Globe for hovedrollen som Blanca i Pose.
Foto: Pose

For første gang belønnes en transkønnet skuespiller med en Golden Globe. MJ Rodriguez vinder for sin hovedrolle som Blanca i tv-serien Pose.

“Dette er døren, der kommer til at åbne døren for mange flere unge talentfulde individer”, sagde en glad MJ Rodriguez da hun ved dette års Golden Globe ceremoni blev belønnet med en historisk Golden Globe for sin hovedrolle som den transeksuelle Blanca Evangelista i tv-serien Pose.

Årets Golden Globes fest bliver ikke tv-transmitteret på grund af kontroverser omkring organisationen bag begivenheden, Hollywood Foreign Press Association (HFPA). HFPA er nemlig blevet anklaget for korruption og har mødt kritik, efter at LA Times rapporterede, at den ikke havde sorte medlemmer.

Derfor var årets show mere stille end sædvanligt, da det fandt sted i Los Angeles.

“KÆRLIGHED VINDER”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michaela Jaé (@mjrodriguez7)

På Instagram reflekterer Rodriguez over, hvor meget prisen betyder for hende såvel som andre i LGBT+ samfundet. En pris der kommer kun to dage efter hendes fødselsdag.

“Dette er døren, der kommer til at åbne døren for mange flere unge talentfulde individer”, skriver Rodriguez.

“De vil se, at det er mere end muligt. De vil se, at en ung sort Latina-pige fra Newark New Jersey, der havde en drøm, om at ændre andres mening MED KÆRLIGHED. KÆRLIGHED VINDER. Til mine unge LGBTQAI-babyer, VI ER HER døren er nu åben grib efter, så grib efter stjernerne!!!!!”

Find MJ Rodriguez på Instagram her.

Læs også: Historisk: Transmand på listen over verdens mest sexede mænd