Transfyr bryder tabu med før- og efterbilleder

Jaimie Wilson deler flittigt billeder fra sit liv på Facebook og Instagram.
Foto: Jaimie Wilson / Instagram / tboy61915

Musikeren Jaimie Wilson bryder et stort tabu for mange transpersoner, når han på Instagram og Facebook viser billeder af sig selv før og efter sin transition.

Flere end 200.000 positive tilkendelser på de sociale medier taler sit tydelige sprog. Musikeren og transaktivisten Jaimie Wilson er gået viralt med før- og efterbilleder af sig selv.

Det første billede er to år gammelt, og viser Jaimie Wilson før han begyndte sin transition. Efterbilledet er taget to år senere, og viser hvordan han ser ud i dag.

Transitionen er den fysiske proces en transperson gennemgår ved hjælp af blandt andet hormoner og operationer på kroppen.

Jaimie Wilson før og efter sin transition. Billederne er taget med to års mellemrum.
Foto: Jaimie Wilson / Instagram / tboy61915

Jaimie Wilson er fra Ann Arbor i den amerikanske stat Michigan, og han skriver blandt andet i sit opslag:

”Døm ikke en bog på dens omslag. Jeg deler billedet her for at vise, at man ikke behøver, at udvise ‘tegn’ på at være transkønnet.”

Han fortæller, at folk havde svært ved at fatte det, da han nåede den erkendelse, at han identificerede sig som en mand, og ikke som den kvinde hans omgivelser så ham som.

”Da jeg sprang ud nægtede folk at tro på at jeg var en mand indeni, fordi jeg så så ‘feminin’ ud på overfladen”, skriver Jaimie Wilson blandt andet på Instagram.

Musikeren fortæller på Facebook yderligere, at den fysiske transformation fra kvinde til mand har haft store personlige omkostninger.

”Jeg savner at have min familie i mit liv… Jeg savner forældre, der er stolte af mig… men ved I, hvad jeg ikke savner? Jeg savner ikke nætterne, hvor jeg lå alene og kæmpede med mine følelser…”

”Jeg savner ikke at vente på, at alle andre har forladt huset, så jeg kan tage maskulint tøj på og stoppe mit lange hår op under en hat… Jeg savner ikke at skjule mig.”

Jaimie Wilson brugr flittigt Facebook og Instagram, hvor han deler masser af billeder af sig selv.
Foto: Jaimie Wilson / Instagram / tboy61915

 

Læs også: Transkønnede og transkønnedes rettigheder