KULTUR

Tilbageblik juni 2003

Out&About #6 – juni 2003

For 20 år siden – i juni 2003 – kom sjette nummer af magasinet Out&About på gaden.

I dette nummer af Out&About kunne man bl.a. læse om:

Eurogames 2003

I 2003 lykkedes det for Pan Idræt at blive vært for Eurogames, med deltagelse af over 2.500 bøsser og lesbiske fra hele Europa. Københavns Kommune både støttede arrangementet økonomisk og stillede gratis idrætsfaciliteter til rådighed.

Du kan stadig se deltager- og resultatliste her. 

På outandabout.dk kan du læse mere om Eurogames 2003 i København og se billeder.

Politik

Politik var også et af de temaer, som vi skrev en del om. Fra dette nummer satte vi fokus på det politiske stof, blandt andet med fokus mod de homoseksuelle kandidater, der til Borgerrepræsentationen i København og til Folketinget fiskede efter stemmer i homomiljøet. Da vi modsat den gængse opfattelse ikke mente, at politik og personer kan skilles ad.

 

Where to go, where to stay and where to cum

Vi startede også med at have et 20 siders tillæg ”OUT Gay Copenhagen” på engelsk, hvor vi bød turisterne velkommen og fortalte om, hvad der var at se i København både i forhold til kultur, shopping, transport ect., men ikke mindst, hvad der var af gay-steder.

Tillægget blev delvist genbrugt hen over sommeren (juni. juli og august) og var ikke lige populær blandt alle. Nogle mente, der var for meget på engelsk og for meget genbrug. Men vi mente, det var vigtigt at informere turister, der ikke forstod dansk om, hvad muligheder der var.

Du kan læse hele nummeret her.

Du kan læse alle 196 numre af Out&About her.