KULTUR

Stoleleg: LGBT+ Danmark får igen ny forperson

Susanne Branner Jespersen bliver ny sekretariatschef i LGBT+ Danmark og Jackie Vesterhaab Kristensen er ny forperson.
Foto: PR

Som del af en organisatorisk forandringsproces skifter LGBT+ Danmark nu igen forperson.

Foreningens hidtidige næstforperson Jackie Vesterhaab Kristensen overtager posten som forperson efter Susanne Branner Jespersen, der bliver ny sekretariatschef.

Da flere og flere opgaver samles i foreningens sekretariat, er LGBT+ Danmarks Landsledelse i overensstemmelse med nu forhenværende sekretariatschef Birgitte Munck Eriksen blevet enige om at sidstnævnte stopper i stillingen med udgangen af februar.

Foreningens hidtidige forperson Susanne Branner Jespersen konstitueres i stillingen frem til august måned.

“LGBT+ Danmark står i en stærk position, ikke mindst hjulpet på vej af det kæmpestore arbejde Birgitte har lagt i at opbygge det, der i dag er et effektivt, ambitiøst og professionelt sekretariat. Jeg ser frem til at bygge videre på det arbejde og sammen med ansatte og frivillige i foreningen fortsætte kampen og LGBT+ Danmarks vigtige arbejde”, udtaler den nye konstituerede sekretariatschef Susanne Branner Jespersen.

Konstitueringen af Susanne Branner Jespersen som sekretariatschef betyder samtidig at posten som forperson for LGBT+ Danmark overtages af Jackie Vesterhaab Kristensen indtil Landsledelsens næste møde. Hun har hidtil været foreningens næstforperson.

LGBT+ Danmark har landsmøde 2. maj, hvor en ny for- og næstforperson skal vælges.

 

Læs også: Beskidt valgkamp i LGBT Danmark

Se også: Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner