SAMFUND

Støttearmbåndet til Copenhagen Pride frigivet

Støttearmbåndet til Copenhagen Pride er i år blevet endnu grønnere. Det kan allerede nu købes i Pridens webshop og snart købes i butikker landet over.

 

Støtte armbåndet for 2023 udgaven af Copenhagen Prides er nu stil salg i Pridens webshop og fra juli kan det købes i butikker landet over.

Hvert år lancerer Copenhagen Pride et støttearmbånd, som gør det muligt for LGBT+ miljøet, allierede og folk landet over at vise deres støtte til Copenhagen Pride. Det er blevet et synligt tegn på støtte, som du kan bære med dig i hverdagen. For nogle har det måske været en god samtalestarter, for andre et vigtigt statement. Så er du naturligvis også med til at støtte Priden økonomisk.

Armbåndet er i år desuden blevet grønnere. Blandt andet i kraft af, at Priden har flyttet produktionen fra Kina til Ungarn. Her samarbejder man nu med en fabrik, der støtter op om LGBT+ rettigheder. I den anledning genopfandt Priden designet helt fra bunden. Derudover er armbåndets indpakning lavet af bionedbrydeligt materiale og infokortet er trykt på FSC-certificeret papir. Tidligere var indpakningen lavet af plastic,. I år er det nedbrydelige materiale lavet på majsstivelse.

Inflationen og den økonomiske krise har tvunget mange producenter og butikker til at hæve priserne, men hos Copenhagen Pride har man valgt at holde prisen uændret, og armbåndet koster fortsat 50 kroner.

Fra juli måned kan du over hele landet købe armbåndet. Du kan finde støttearmbåndet hos Netto, 7eleven, Matas, Lagkagehuset, Flying Tiger Copenhagen ( I Storkøbenhavn), Illum, Scandics elleve hoteller og deres Support Office og Nordea-filialer i København, Roskilde, Aarhus, Holstebro, Randers, Silkeborg og Bornholm.

Derudover kan du selvfølgelig også købe armbåndet på LGBT+ barerne i København.

Copenhagen Pride Week finder i år sted mellem den 12.-20. august. Den store Pride Parade vil sno sig gennem København lørdag den 19. august. I år er Copenhagen Pride Parade den første i verden med udelukkende elektriske køretøjer.

Du kan købe dit støttearmbånd her.

Læs også: Årets Pride kalender