KULTUR

Soul dronning indtager Oscar bar

Danmarks soul diva Marie Carmen Koppel giver koncert på Oscar Bar.        Foto: Pressefoto

Du kan opleve en sangstemme udover det sædvanlige når Danmarks soul dronning Marie Carmen Koppel indtager Oscar bar til en stemningsfuld og helt gratis live koncert søndag den 30. august kl. 15.

Live musik er noget det fleste under coronaen har måttet undvære og noget mange i den grad har savnet. På søndag kan Marie Carmen Koppel sammen med sin bror Benjamin Koppel og hendes faste pianist Steen Rasmussen dog opleves live på Oscar Bar og Cafe på Regnbuepladsen midt i København.

Marie Carmen Koppel plejer at turnere landet tyndt med sin store stemme, hvor hun fylder både spillesteder, kulturhuse og kirker med en god blanding af covers og Maries egne sange, som omhandler kærlighed, sorg og smerte, men også er fyldt med glæde og melankoli. Nu er turen så kommet til Oscar Bar og cafe.

”Jeg har aldrig fastlagt mit program på forhånd”, fortæller sangerinden til Out & About. Med et bagkatalog på hele ti albums burde der være nok at vælge imellem.

”Jeg tager det lidt som det kommer og hvad jeg føler for på dagen. Men mon ikke der sniger sig et enkelt Whitney Houston nummer ind. Jeg elsker Whitney. Jeg har opkaldt min hund efter hende”, afslører Marie Carmen Koppel.

”Jeg elsker alt hvad der glimter og jeg elsker de store divasange. Så mon ikke, der kommer lidt af hvert på søndag, når jeg spiller koncert”, slutter den populære soul dronning tilpas divaagtigt.

Læs også: Regnbuepladsen i København flagløs

Læs mere om Marie Carmen Koppel her