SAMFUND

Skal varme op for kendt dragstjerne

“Holy Water” hedder seneste udspil fra danske Sander Sanchez. Den første 1. oktober er han support for den populære dragstjerne Adore Delano.
Foto: Pressebillede

Sander Sanchez er klar med sangerens sjette single “Holy Water”. Samtidig afslører han, at han skal være support for den kendte dragqueen, Adore Delano når hun gæster Danmark den 1.oktober i DR Koncerthuset.

Den 26 -årige sanger og sangskriver Sander Sanchez, som leverer solide popmelodier med masser af poesi og med kærlige nik til både r&b og funk har trods sin unge alder allerede optrådt i mange forskellige sammenhænge.  Han har stået på scenen til Dansk Melodi Grand Prix, World Pride , Smukfest og senest til årets Copenhagen Pride.

“Holy Water” er en fortælling om en både giftig og healende kærlighed. Sangen er ment som en empowerment i kampen om at finde styrken til at kæmpe videre for den man elsker.

Alle kan genkende de følelser man oplever i et forhold, når det går højt og fortryllende for sig, samt når alt ser allermørkest ud. Sangen handler om at være i limbo med én man elsker højt, og trods ulykkeligheden stadig at kunne finde styrken i sig selv til at blive ved med at kæmpe videre.

“Man vil gerne være hans anker, men det giver en smerte at være, fordi han giver én smerte igennem kærlighed. Det er vigtigt at sige fra, men det er også vigtigt at blive ved med sige til” udtaler Sander Sanchez

Sangen er opstået på baggrund af Sanders egne erfaringer med en ekskæreste, hvis relation og venskab han vil blive ved med at kæmpe for, uanset om de er sammen eller ej.

Sander Sanchez er signet hos Queer Music Agency (QMA), et pladeselskab som udelukkende repræsenterer Queer-musikere.

’Holy Water’ udkommer den 16. September 2022

Du kan allerede nu pre-save sangen, så du kan lytte til den, så snart den er ude. Du finder sangen her.

Læs også: Nominering til Danish Rainbow Awards 2022