SAMFUND

Sander Sanchez udgiver ny sang forud for Copenhagen Pride

Sander Sanchez er klar med singlen “Make Me High” før han optræder under Copenhagen Pride Week.
Foto: Queer Music Agency

Sander Sanchez er aktuel med den nye single “Make Me High” som han smider dagen før han lørdag skal optræde til Copenhagen Prides åbningskoncert på Rådhuspladsen.

“Make Me High” handler om sex og det at turde tage første skridt i mødet med én, som man begærer. Singlen er en opsang og et slags boost til hans egen seksuelle drive. En side af Sander, som han gerne ville turde at udtrykke mere.

For Sander Sanchez er sangen ment, som et boost og peptalk til ham selv i kampen om at være mere opsøgende overfor andre mænd, som han er interesserede i. Dette ligger fjernt for Sander. Han forveksler ofte intense blikke og interesserede mænds flirten, som værende blot en venlig gestus.

Med ” Make Me High” ønsker han at få den seksuelle side frem i sig selv. Være mere progressiv, når han ser én, han gerne vil lære bedre at kende.

Sander Sanchez blev for alvor kendt da han i 2020 blev nummer to i det danske Melodi Grand Prix med sangen “Screens”. Sander der sprang ud som 13-årig lægger ikke skjul på at han er homoseksuel. Derfor er det heller ikke underligt at han er signet hos Queer Music Agency (QMA), et pladeselskab som udelukkende repræsenterer queer musikere.

Du kan fange Sander den 13. august, hvor han blandt andet optræder med den nye single på Rådhuspladsen under åbningskoncerten af Copehagen Pride Week. Sangen kan du allerede lytte til dagen før, hvor den slippes på alle de platforme, hvor du henter din musik.

 

Mere om Sander Sanchez finder du her.